Valaki járt még így?
Figyelt kérdés
Októberben volt utoljára menstruaciom viszont nem lehetek terhes, ezek mellett a méhszájam lejjebb van és nyíltabb is mégsem jön meg,mi baj lehet ?2022. jan. 16. 12:00
1/8 anonim 

válasza:

Az a kérdésem, hogy ezt elsősorban miért nem a nőgyógyászoddal vitatod meg már így januárban?
2/8 A kérdező kommentje:
Mert sosem volt pontos és jo a menstruaciom, így most egy nagyobb kihagyás után persze elmegyek
2022. jan. 16. 12:02
3/8 anonim válasza:
Ez alaphangon is több mint két hónap, azonnal menj el dokihoz. Nem is értem mire vártál.
4/8 anonim 

válasza:

Hát én már rég felkerestem volna a nőgyógyászomat... nem terhes vagy, de egy laborvizsgálatra igen nagy szükséged lenne.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,picit megnyugodtam, keresek egy jó doktort
2022. jan. 16. 12:56
6/8 anonim 

válasza:

Én a helyedben nem lennék ilyen nyugodt..
7/8 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem vagyok teljesen nyugodt,de az orvos a biztos
2022. jan. 16. 13:48
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!