Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elvágtam volna?

Elvágtam volna?

Figyelt kérdés

Mindennap borotválom magam odalent, és egyik nap ahogy szőrtelenítettem "észre vettem" hogy ahol véget érnek a Nagy ajkak a bal oldalon, (nem tudom jobban elmagyarázni ne haragudjatok) ott végig húztam a borotvát és mintha kicsit megvagtam volna magam elkezdett úgy "fájni", sőt mikor töröltem meg a torulkozovel nagyon haloványan vérzett. A gondom az hogy már eltelt kb 5 nap azóta és még mindig ugyanúgy fáj ha elhúzom ott a borotvát sőt szex után is fáj egy minimálisan.

Arra gondoltam hogy lehet hogy nem is vágtam még csak valami egészségügyi problémám lett? Más tünetem nincs ami arra utalna hogy egészségügyi bajom lenne. Ilyen lassan gyógyulna be ott a seb?

Megnéztem tükörbe is és nem láttam semmit ott (már amennyire láttam)

Szerintetek lehet más probléma? Köszönöm a normális válaszokat.

2022. jan. 15. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megvagtad, csak lassabban gyogyul, mert ugye nem szellozik kelloen, alvashoz ne viselj fehernemut, es par napig nincs szex. Velem is elofordult mar.
2022. jan. 15. 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.😊
2022. jan. 15. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy volt ott valami kis pattanás, szőrtüsző gyulladás eredetileg, azt vágtad még, és így nehezebben gyógyul meg. Megnézted egyébként tükörrel?
2022. jan. 15. 19:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen az lehet mert hajlamos a bőröm arra hogy ott lent szortuszo gyulladásom legyen. Sajnos hajlamos vagyok a "furunkulusra" is. Volt már az is ott lent korábban.

Igen, megnéztem a tükörbe de nem láttam semmi rendellenességet.

2022. jan. 15. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor pár nap teljes pihi kell neki. Valahogy ki kell bírni. 😁
2022. jan. 15. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Így látatlanban elég nehéz szakszerű véleményt mondani.
2022. jan. 15. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
6-nak igaza van. Valami képanyagot nem tudsz csatolni?
2022. jan. 15. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!