Miért vérezgetek és fáj a hasam szex után?
A barátommal 2x feküdtem le és mindkét alkalommal véreztem utána. Az első alkalom után tudom, hogy normális, de másodszorra is?
És a második után fájt a hasam, mint mielőtt megjön a bajom (ami nem esedékes még 2 hétig)

A szűzhártya nem feltétlenül csak az első alkalommal vérzik. Az alhasi görcs, fájdalom is velejárója lehet a szexuális élet megkezdésének. De ha legközelebb is megismétlődik ez a dolog, akkor érdemes orvoshoz fordulni.
A menstruációra meg a "megjön a bajom" kifejezést utoljára 70 éves falusi parasztasszonyoktól hallottam 20 évvel ezelőtt. Szóval ha kicsit is a szexuális életre érett modern nőnek tartod magad, akkor legalább egy névtelen internetes fórumon legyél már képes leírni azt, hogy menstruáció...

Első, azt hiszem mindenki úgy nevezi ahogy szeretné.
Ez is egy szófordulat, kifejezés rá, semmi köze az érettséghez.

3. Nem, a nyelv nem úgy működik, hogy a dolgokat mindenki úgy nevezi, ahogy szeretné. Képzeld, ha mától mindenki saját neveket találna ki a dolgoknak.
És de, köze van az érettséghez. Mert aki nem képes a saját testéről tabuk nélkül beszélni még anonim módon sem, az még nem áll készen a nemiségre. Alapvető felfogásbeli és tudásbeli probléma a menstruációt bajnak nevezni, akként felfogni, akként viszonyulni hozzá. Meg kell barátkozni a saját testünkkel és meg kell érteni a funkcióit.
Azzal semmi gond, ha otthon egymás között így nevezik, mert tabutisztelő közösségben élnek. De könyörgöm, egy anonim oldalon mi a francért nem meri valaki nevükön nevezni a dolgokat?! Mi csúnya van abban, hogy MENSTRUÁCIÓ???

1. hasfájás - mert nagy a barátod (nekem exem volt 16-17 körüli, és minden alkalom után fájt a hasam, a méhszájam, mindenem)
2. vérzés - normális, ha még csak a második alkalmad volt

Én azt hiszem, még a harmadik után is véreztem, no para.
A "hasfájás" meg pontosan mit takar? Nem ott lent fáj? Mennyire csináltátok durván, vagy gyorsan? A szex fájdalmas volt-e?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!