Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vérezgetek és fáj a...

Miért vérezgetek és fáj a hasam szex után?

Figyelt kérdés

A barátommal 2x feküdtem le és mindkét alkalommal véreztem utána. Az első alkalom után tudom, hogy normális, de másodszorra is?

És a második után fájt a hasam, mint mielőtt megjön a bajom (ami nem esedékes még 2 hétig)

2022. jan. 14. 07:02
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

A szűzhártya nem feltétlenül csak az első alkalommal vérzik. Az alhasi görcs, fájdalom is velejárója lehet a szexuális élet megkezdésének. De ha legközelebb is megismétlődik ez a dolog, akkor érdemes orvoshoz fordulni.

A menstruációra meg a "megjön a bajom" kifejezést utoljára 70 éves falusi parasztasszonyoktól hallottam 20 évvel ezelőtt. Szóval ha kicsit is a szexuális életre érett modern nőnek tartod magad, akkor legalább egy névtelen internetes fórumon legyél már képes leírni azt, hogy menstruáció...

2022. jan. 14. 07:12
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Kevés az információ. A "hasfájás" is több dologtól lehet: nem megfelelően oldódó nemiszervi izomfeszülés, sperma prosztaglandinjai által okozott görcs stb.
2022. jan. 14. 07:41
 3/7 anonim ***** válasza:
39%

Első, azt hiszem mindenki úgy nevezi ahogy szeretné.

Ez is egy szófordulat, kifejezés rá, semmi köze az érettséghez.

2022. jan. 14. 08:14
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

3. Nem, a nyelv nem úgy működik, hogy a dolgokat mindenki úgy nevezi, ahogy szeretné. Képzeld, ha mától mindenki saját neveket találna ki a dolgoknak.

És de, köze van az érettséghez. Mert aki nem képes a saját testéről tabuk nélkül beszélni még anonim módon sem, az még nem áll készen a nemiségre. Alapvető felfogásbeli és tudásbeli probléma a menstruációt bajnak nevezni, akként felfogni, akként viszonyulni hozzá. Meg kell barátkozni a saját testünkkel és meg kell érteni a funkcióit.

Azzal semmi gond, ha otthon egymás között így nevezik, mert tabutisztelő közösségben élnek. De könyörgöm, egy anonim oldalon mi a francért nem meri valaki nevükön nevezni a dolgokat?! Mi csúnya van abban, hogy MENSTRUÁCIÓ???

2022. jan. 14. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Mekkora a mérete?
2022. jan. 14. 11:48
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

1. hasfájás - mert nagy a barátod (nekem exem volt 16-17 körüli, és minden alkalom után fájt a hasam, a méhszájam, mindenem)

2. vérzés - normális, ha még csak a második alkalmad volt

2022. jan. 15. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hiszem, még a harmadik után is véreztem, no para.

A "hasfájás" meg pontosan mit takar? Nem ott lent fáj? Mennyire csináltátok durván, vagy gyorsan? A szex fájdalmas volt-e?

2022. jan. 17. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!