Élesztő szaga van nap végére nemi tájékon a testem, ami ruhán keresztül is érződik? Fertőzés? Mi lehet?
Ha nincs égő, viszkető érzés és megváltozott folyás, akkor egyelőre nincs nagy gond.
Figyelj a fokozott tisztálkodásra, csak jól szellőző és jó nedvszívó pamut alsóneműt viselj, használj tisztasági betétet és cseréld rendszeresen. A felsőruházatod is naponta váltsd, mosd.
A tisztálkodáshoz lehetőleg ne használj odalenn semmi extra tisztítószert, többet ártanak mint amennyit segítenek.
Rendszeresen tisztálkodom, cserélek ruhát. Elviselhetetlen szaga van, ki sem bírnám, hogy ne tisztálkodjak.
A tisztasági betéttel az volt a problémám, hogy kicsapta a bőrömet. Akkor égett és viszketett, abba hagytam a betét használatát és inkább naponta többször cserélek alsóneműt és nedves intim kendővel tisztítgattam még az iskolában is. De ez se sokat segített, mert ugyan úgy érzem. Párom és barátnőim elmondása szerint ők nem érzik.
Intim törlőkendőt ne használj, lehet az irritált téged, nem a tisztasági betét. Viszont utóbbiból is olyat használj, ami nem illatosított, és ne legyen vastag, lehetőleg a legvékonyabbat használd, cseréld gyakran.
Érdemes lenne azért kérni egy időpontot a nődokihoz, lehet, hogy kezdődő gombás fertőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!