Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Élesztő szaga van nap végére...

Élesztő szaga van nap végére nemi tájékon a testem, ami ruhán keresztül is érződik? Fertőzés? Mi lehet?

Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 20:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Élesztő szagú nap végére nemi tájékon a testem... Kicsit nagyon elírtam😅
2022. jan. 12. 20:31
 2/15 anonim ***** válasza:
14%
És ha betakarózol meg is kelsz? :)
2022. jan. 12. 20:35
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

Ha nincs égő, viszkető érzés és megváltozott folyás, akkor egyelőre nincs nagy gond.

Figyelj a fokozott tisztálkodásra, csak jól szellőző és jó nedvszívó pamut alsóneműt viselj, használj tisztasági betétet és cseréld rendszeresen. A felsőruházatod is naponta váltsd, mosd.

A tisztálkodáshoz lehetőleg ne használj odalenn semmi extra tisztítószert, többet ártanak mint amennyit segítenek.

2022. jan. 12. 20:38
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
Dolgoznak a baktérumok .
2022. jan. 12. 20:45
 5/15 A kérdező kommentje:

Rendszeresen tisztálkodom, cserélek ruhát. Elviselhetetlen szaga van, ki sem bírnám, hogy ne tisztálkodjak.

A tisztasági betéttel az volt a problémám, hogy kicsapta a bőrömet. Akkor égett és viszketett, abba hagytam a betét használatát és inkább naponta többször cserélek alsóneműt és nedves intim kendővel tisztítgattam még az iskolában is. De ez se sokat segített, mert ugyan úgy érzem. Párom és barátnőim elmondása szerint ők nem érzik.

2022. jan. 12. 21:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A nedves intim törlőkendőt se nagyon kellene erőltetni. A marketingje nagyon jó, csak a hatása nem.
2022. jan. 12. 21:45
 7/15 A kérdező kommentje:
Mi baj van vele?
2022. jan. 12. 21:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy tele van irritáló hatású kémiai anyagokkal. Felborítja a nemi szerven egyébként alapból jelenlévő, azt védő baktériumflórát, irritálja, kiszárítja a bőrt. Az illatanyagok viszketést, apró sebeket okozhatnak. Szóval valójában nagyon nem volna keresnivalója azon a tájékon...
2022. jan. 12. 21:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Gombaveszély! Annak van ilyen szaga.
2022. jan. 12. 22:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Intim törlőkendőt ne használj, lehet az irritált téged, nem a tisztasági betét. Viszont utóbbiból is olyat használj, ami nem illatosított, és ne legyen vastag, lehetőleg a legvékonyabbat használd, cseréld gyakran.

Érdemes lenne azért kérni egy időpontot a nődokihoz, lehet, hogy kezdődő gombás fertőzés.

2022. jan. 12. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!