Nőgyógyászati rákszűrés után meddig szokott pecsételő vérzésetek lenni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 17:02
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlen. Lehet, hogy erősebben vizsgáltak. Egy aranykezű dokinál ez nem fordul elő.
2/7 anonim válasza:
Még sosem véreztem a vizsgálattól. Szerintem ez nem normális.
4/7 anonim válasza:
Nekem volt,hogy utána picit véres volt,de az csak attól mert ott megsért vagy nemis tudom belül. De az nem folyamatos,szóval nem hiszem,hogy az akár órákig is elhúzódhat normál esetben.
5/7 anonim válasza:
Hát igen...aranykezű dokiknál semmi vérzés, nem aranykezűeknél előfordulhat.
Mivel nekem méhszájsebem van,akármilyen óvatosan is vizsgál,általában vérezgetek mindig.
1-2 napig,enyhe kismennyiségű vérzésem van ilyenkor.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nekem sem szokott lenni soha, de nem volt a vizsgálóasztal rendesen beállítva és egy kicsit fájt is. Amúgy aranyos dokim van.
2010. szept. 8. 17:40
7/7 anonim válasza:
Velem is előfordult már(nem mindig),de sosem tartott pár óránál tovább (tehát még a vizsgálat napján elmúlt).
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!