Covid oltás óta megzavarodott ciklus?
Beoltattam magamat még tavasszal kaptam elsőt, azóta a menstruációm össze-vissza jön meg.
El vagyok keseredve, hogy az oltás okozott hosszú távú hatást. Nyilván ezután többet nem adatok be, de ezt már nem lehet visszacsinálni. 28N vagyok, akartam még gyereket az életben...
Csatoltam egy szavazást nőknek, lássuk kinek zavart még be ez a sz*r.
Baratnomnek mar fel eve be van zavarodva ami abban nyilvanul meg hogy kesik allandoan ami meg nem is tragadia de hogy barnazik egy kicsit es ennyi az mar gaz es nem is ujul meg igy a nyalkahartya ha le sem valik
Nem ker tobb oltast es nekem is mondta hogy be ne adassak egyet se mert nem eri meg
Ja es azota allandoan van vmi baja
Pl vagy az orra folyik vagy a torka faj
Elotte nem voltak ilyen problemai
Ok is babat szeretnenek de fel hogy nem lesz ebbol semmi
Elejét szeretném venni a gyanúsításoknak, ez valós probléma nem oltás ellenes kérdés. (Továbbiakban nem valaszolok ilyenekre és Ti se veszekejetek.)
Egy termékeny korú nőnek szerintem ez igazi tragédia, ezt csak az érti, aki ebben van
A rendszertelenség (ha nem PCOS, vagy egyebek miatt van) nem tesz meddővé. Viszont így nem kiszámítható az ovulációd napja. Lutri.
Az első kommenthez csak annyit fűznék, hogy a fogamzásgátló alatti vérzés nem valódi menstruáció. Leállítja a peteérést, megvonásos vérzést okoz. Ha az ember nem szedi, több hónap/év mire visszaáll a természetes ciklus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!