Ha a betétek és tamponok többnyire kőolaj származékot és egyéb kedvező anyagokat tartalmaznak, akkor melyiket érdemesebb használni?
Figyelt kérdés
Ez esetben a kőolaj származékban ülni jobb vagy magunkban tudni? Alias betét vs. tampon?2022. jan. 5. 02:43
11/12 anonim válasza:
Utolsó! Szerintem azt használj, amit szeretnél, mert neked kell jónak lenni és ne anyukádnak, csak nem ellenőrzi le...
Amúgy én úgy tudom, hogy a betét zseléje az, ami tartalmazza a kőolaj származékot, de nem hiszem, hogy ártalmas lenne. Én sem szarom le a környezetemet, de valamit muszáj használni és ezernyi másféle módon lehet tenni érte...
12/12 anonim válasza:
Betétet használok, mert ez vált be. Szabályozhatom a cserét, tampon esetében nem látnám, meddig van. Cserébe nem vásárolok Pet palackos terméket, hanem szódát iszom (néha betétdíjas szörpöt is veszek). Használt olajat leadom a Coop üzletben vagy a benzinkúton, így a Földért is teszek, ha elveszek töle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!