Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért maradt ki egy nap...

Miért maradt ki egy nap menstruáció közben?

Figyelt kérdés
A menstruációm kezdete után 2 nappal a párom gumi nélkül élvezett belém. Ez után 1 vagy 2 nappal elmúlt a menstruációm (pedig általában 6 vagy 7 napig szokott tartani), majd az 1 napos kihagyás után újra megjött kb 2 napig. Aztán megint kimaradt egy nap és ma is elkezdtem vérezni( mondjuk csak pár csepp vér jött). Mitől lehet ez? Lehetek terhes?

2022. jan. 4. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. A mensturációd nem óramű, nem kötelessége ugyanakkor ugyanúgy megjönnie.

2. Ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes.

2022. jan. 4. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Lehetne több eszed, minthogy gumi nélkül csinálod akármikor is.

[link]

Igen, lehetsz terhes, bár valószínűtlen.

2022. jan. 4. 15:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Az ilyen "lehetne több eszed" jellegű válaszokra nem vagyok kíváncsi. Köszönöm:)
2022. jan. 4. 16:10
 4/6 A kérdező kommentje:

1. Válaszoló

Persze, értem hogy a menstruációm nem egy óramű. Viszont még sosem volt ilyen, hogy miután megjött utána pár nappal később elmúlt aztán megint megjött

2022. jan. 4. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor gondolhatsz beágyazódási jelre is.
2022. jan. 4. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok, nem rossz indulatból írtam, de neked lesz borzalmas, ha abortusszal vagy nem kívánt gyerekkel kell számolnod. Főleg, hogy volt, amikor én sem voltam elővigyázatos eléggé (bár sosem hagynám a páromnak, hogy bennem élvezzen el gumi nélkül), és baromira féltem, hogy lesz belőle baj, mikor már vagy egy hetet késett, nem kívánom se neked, se másnak. Jobb inkább nem szórakozni vele, tényleg nem ér annyit.
2022. jan. 4. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!