Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől vérezhettem?

Mitől vérezhettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!😊 Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy tegnap este pecsételő, barnás-véres folyást tapasztaltam. Ez mitől lehet? A terhességet egyértelműen ki tudom zárni, mert még nem élek nemi életet, illetve a menstruációm is majd csak később kell hogy megjöjjön (plusz a vérzés mára el is múlt). Még soha nem voltam nőgyógyásznál, lehet hogy most érdemes lenne felkeresnem? Vagy ez normális?

Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna nekem válaszolni, előre is köszönöm!😊

21/L

2022. jan. 4. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Lehetséges hogy most reped a tüssző.
2022. jan. 4. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Ha középidő körül vagy, akkor jelezheti az ovulációt, illetve lehet hormonprobléma jele is.

Ha még nem jártál nőgyógyásznál, akkor azért lassan útba ejthetnéd, mert a reproduktív szervek megbetegedései nem feltétlenül kapcsolódnak a nemi élethez. Egy ellenőrzés nem árt. A dokinak pedig nyugodtan mondd meg, hogy még szűz vagy, ez befolyásolja ugyanis a vizsgálat módját.

2022. jan. 4. 10:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!😊 Most megnyugtattatok, hogy ez nem feltétlenül betegség jele, csak azért voltam bizonytalan, mert ilyesmi még nem fordult elő. Egyébként igazad van, ettől függetlenül is ideje lenne ellátogatnom egy nőgyógyászati szűrésre, hamarosan be is jelentkezem.
2022. jan. 4. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!