Mitől vérezhettem?
Sziasztok!😊 Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy tegnap este pecsételő, barnás-véres folyást tapasztaltam. Ez mitől lehet? A terhességet egyértelműen ki tudom zárni, mert még nem élek nemi életet, illetve a menstruációm is majd csak később kell hogy megjöjjön (plusz a vérzés mára el is múlt). Még soha nem voltam nőgyógyásznál, lehet hogy most érdemes lenne felkeresnem? Vagy ez normális?
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna nekem válaszolni, előre is köszönöm!😊
21/L

Ha középidő körül vagy, akkor jelezheti az ovulációt, illetve lehet hormonprobléma jele is.
Ha még nem jártál nőgyógyásznál, akkor azért lassan útba ejthetnéd, mert a reproduktív szervek megbetegedései nem feltétlenül kapcsolódnak a nemi élethez. Egy ellenőrzés nem árt. A dokinak pedig nyugodtan mondd meg, hogy még szűz vagy, ez befolyásolja ugyanis a vizsgálat módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!