20 napja menstruálok!? Nem múló menstruáció? Segítség!
December 10-én jött meg és azóta sem múlt el. 1 héttel ezelőtt már majdnem elmúlt, de azóta újra fel erősödött.
November végén voltam nőgyógyásznál mert igyis rendszertelen volt, elküldött vérvételre, de annak az eredménye még nincs kész.
Mikor menjek így nőgyógyászhoz? Valamint meg fog vizsgálni egyáltalán? Múltkor nem vizsgált meg, mert azt mondta amíg szűz vagyok nem szívesen vizsgálna meg. De ilyen problémám még sosem volt.
Orvos!!
És amíg nem jutsz el, vas!!!
Nem, nem kaptam egy oltást sem.
Eddig is rendszertelen volt (2,3 hónap is kimaradt), ezért mentem orvoshoz. De eddig mindig csak pár napig tartott.
Viszont tegnap óta nagyon durván fel erősödött. És ilyen nagyobb vér darabok is jönnek(bocsánat nemtudom nem undoritoan irni).
Meg fog vizsgálni szerintetek? Irtam a kérdésben is, hogy a múltkor nem tette, mert szűz vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!