Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van a medencsecsontom...

Miért van a medencsecsontom mellett csomó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Már pár hónapja azt érzem esténként,hogy egy csomó nő a medencecsontom mellett. Először egy meggy nagyságú, majd később levegő és utána kb mag méretű. Ma pl. fürdésnél csak úgy éreztem hogy van ott valami és nagy volt a csomó. Mint fentebb is írtam,aztán egy kisebb csomó lett.

Olyan érzés mintha ki akarna jönni a bőröm alól, de nem fajdalomnak mondanám hanem inkább kellemetlen

Napközben eddig még nem éreztem,akkor nem igazán figyeltem rá

Semmiben nem hatraltat csak kellemetlen

#csomó #Medencecsont melletti tájék
2021. dec. 30. 23:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Majd később lemegy*
2021. dec. 30. 23:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Nyirokmirigy is lehet a leírás alapján.
2021. dec. 30. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Hol? A lágy részen a hajlatban? A hajlat felső részén? Kívül, a csípődön? Ultrahang vizsgálat javasolt!
2021. dec. 31. 00:47
 4/11 A kérdező kommentje:
A hajlatban érződik
2021. dec. 31. 01:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Tapintsd ki, golyó alakú, vagy hosszúkás inkább?
2021. dec. 31. 01:38
 6/11 anonim ***** válasza:
A leírásodból nem tudtam kihámozni, hogy ugyanaz a csomó volt nagyobb és kisebb is, vagy újabbak jelentek meg?
2021. dec. 31. 01:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Egy kis golyó,kemény de most pl.a hajlat mellett is érzem. Különösebb fájdalom nincs,csak érzem hogy valami nem okes
2021. dec. 31. 01:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Nő vagy? Hány éves vagy?
2021. dec. 31. 01:43
 9/11 A kérdező kommentje:

6/8

Legelőször mikor érzem nagy a csomó, lemegy majd nem sokkal később visszajön egy kisebb. De pár perc alatt sokszor tűnik el és jön elő..nagyon furcsa

Nőgyógyásznál még egyszer sem voltam, 17N

2021. dec. 31. 01:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Figyi, ennyi évesen a rák közel kizárható, szóval az aggódást lejjebb veheted.

Egy lágyéki lágyrész UH (ultrahang) vizsgálatra javasolt elmenned, hogy megnézzék, tényleg van-e ott valami nagy nyirokcsomó. Ez ki fog derülni a vizsgálat alatt. Ha van, akkor le fogja írni a radiológus, hogy xy a mérete és mondjuk gyulladásos nyirokcsomó, vagy akármi és javasolni fog neked valamit, hogy merre tovább.

A rákra nagyon kis esélyt látok, úgyhogy azt az esetet nem is írom.

Ha gyulladásos lesz, akkor urológiai és/vagy nőgyógyászati vizsgálatot fog javasolni, amit érdemes meglépned.

2021. dec. 31. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!