Miért van a medencsecsontom mellett csomó?
Sziasztok!Már pár hónapja azt érzem esténként,hogy egy csomó nő a medencecsontom mellett. Először egy meggy nagyságú, majd később levegő és utána kb mag méretű. Ma pl. fürdésnél csak úgy éreztem hogy van ott valami és nagy volt a csomó. Mint fentebb is írtam,aztán egy kisebb csomó lett.
Olyan érzés mintha ki akarna jönni a bőröm alól, de nem fajdalomnak mondanám hanem inkább kellemetlen
Napközben eddig még nem éreztem,akkor nem igazán figyeltem rá
Semmiben nem hatraltat csak kellemetlen
6/8
Legelőször mikor érzem nagy a csomó, lemegy majd nem sokkal később visszajön egy kisebb. De pár perc alatt sokszor tűnik el és jön elő..nagyon furcsa
Nőgyógyásznál még egyszer sem voltam, 17N
Figyi, ennyi évesen a rák közel kizárható, szóval az aggódást lejjebb veheted.
Egy lágyéki lágyrész UH (ultrahang) vizsgálatra javasolt elmenned, hogy megnézzék, tényleg van-e ott valami nagy nyirokcsomó. Ez ki fog derülni a vizsgálat alatt. Ha van, akkor le fogja írni a radiológus, hogy xy a mérete és mondjuk gyulladásos nyirokcsomó, vagy akármi és javasolni fog neked valamit, hogy merre tovább.
A rákra nagyon kis esélyt látok, úgyhogy azt az esetet nem is írom.
Ha gyulladásos lesz, akkor urológiai és/vagy nőgyógyászati vizsgálatot fog javasolni, amit érdemes meglépned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!