Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most normális a fehér folyás...

Most normális a fehér folyás vagy nem?

Figyelt kérdés
Voltam vele orvosnál többször is az első két alkalommal 30 ezrembe került és így sem derült ki hogy gond van e... Elmentem egy másikhoz szintén 15 ezer ő felírt valamit utána talán jobb is lett ez kb két hónapja volt és megint ugyanaz. Ezt okozhatja a fogamzásgátló vagy valami más vagy rz teljesen normális? Bő fehér folyás de szagtalan. Már nem tudom mit csináljak. Valami tanács?

2021. dec. 30. 13:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A savas folyás sem?Mivel mindig ilyenkor jön elő... Nem lett megsértve sem. Hihetetlen, hogy egy doki sem tudja megmondani mi ez. Próbáltam olvasni másnál is volt ilyen probléma de az okát senki nem írta meg.
2021. dec. 30. 19:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Durva szex, izgatás nélkül?
2021. dec. 30. 20:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem... És akkor amúgy is csak ott jönne ki nem itt is meg ott is.
2021. dec. 30. 20:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, bőr és nemibeteg gondozó, ne nőgyógyászhoz menj!

De ha 2 kenet negatív volt, nem hiszem, hogy aggódnod kéne

2021. dec. 30. 20:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem is zavarna és nem is aggódnék csak csípi a "sebet" egy szimpla fürdés vagy pisilés. Nem is jutott eszembe ilyesmi de akkor valószínűleg elmegyek oda csak fogalmam sem volt, hogy ilyet vizsgálnak vagy, hogy van olyan hogy bőr és nemibeteg gondozó.
2021. dec. 30. 20:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Miért? Csoda, hogy van bőrgyógyászat?
2021. dec. 30. 20:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem... Egybe a kettő a furcsa számomra. Nem szeretem az orvosokat csak ha nagyon muszáj akkor megyek szóval nem ismerem az összes szakágat.
2021. dec. 30. 20:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál olyankor is, amikor látszódtak ezek a vágások? Herpesz gyanúja nem merült fel?
2022. jan. 1. 12:42
 19/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem tudja miért van. Pedig látszódott.
2022. jan. 1. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!