Milyen olcsó hüvelygomba elleni tabletták/kúpok vannak?
Olyan nincs. 3000 körül van a Canesten. Ehhez még kellene hüvelyflóra visszaállító készítmény, ami legalább ennyi vagy még többe kerül.
Drága dolog ez a gomba...
Számos helyi hatású készítmény van a panaszodra (Betadine kúp, Canesten, Gynoxin), azonban a legtöbb kívül esik az általad preferált árkategóriából.
Az orvosodhoz tudsz fordulni, aki a tüneteid alapján segít a megfelelő készítmény kiválasztásában, majd azt felírja neked. Ezek valamennyivel olcsóbbak.
Az lehet, hogy olcsóbb, de az állami nőgyógyászhoz fél év múlva jut be, ha meg magánba megy, akkor az többszöröse a kúpénak.
Ami olcsóbb, az a diéta. Bár sok doki tagadja, de több ismerősömtől hallottam, hogy a cukormentes diéta hasznos. Persze a kúpot vedd meg, de ha gyakran kiújul, akkor nem árt egy diéta. Meg a partnert is kezelni kell, mert vissza tudja adni neked.
Amúgy a Canestent én pont nem ajánlom, nekem nem nagyon szokott használni. Pevaryn jobb.
Nekem a diétát az egyik nőgyógyász ajánlotta, a másik azt mondta, hogy marhaság. A hüvelyflóra visszaállításra meg jó a natúr joghurtos öblögetés is, csak ne a cukrozott változatot vedd. Amúgy ezt is az egyik doki ajánlotta, a másik szerint baromság.
Amúgy elmehetsz a háziorvoshoz is, és mondd, hogy ilyen gondod van, hátha ő is felírja. Nekem a régi bármit felírt, sajnos a mostani nem hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!