Nők ti nem híztazok a tini korotok végén? 17L
Figyelt kérdés
nemsokára 18 éves leszek, 155 cm vagyok és jelenleg 48-49 kg. az utóbbi hónapokban nőtt meg a súlyom, eddig 44-46 kg közt voltam. mindig is sportoltam atlétikus, normális, szép alakom van. van szép derekam is.
ami utolag jött elő ezekben a hónapokban, az a puffadás. akármit eszek puffadok főleg nap végére. (amúgy szeptember óta van ez a hízás is)
nincs semmi eü bajom vérvétel eredményem is kiváló lett tegnap. puffadás mellé nem fáj a hasam meg semmi csak esztetikailag zavaro.
ti nem tapasztaltatok hasonlot a felnott korhoz kozeledve?
2021. dec. 27. 13:51
1/4 anonim 

válasza:

De, ebben a korban (mikor nincs már növésben a szervezet) szokott felszaladni a kiló azokra akik abbahagyják a sportot és nem figyelnek az étkezésre.
2/4 anonim 

válasza:

Most hogy mondod. Tényleg ez történt pár éve, de nem tudom, hogy a növéssel van összefüggésben. Azóta lefogytam és soha nem voltam ilyen súlyban, amit tartok is. Azért nem több tíz kilóról van szó. 5 kilót adtam le összesen
3/4 anonim 

válasza:

Na hát ezt én is észrevettem, azt hittem képzelődöm.
18f
4/4 Metionin 

válasza:

Én pont hogy fogytam akkor. Pedig amúgy is mindig sovány voltam de úgy érettségi környékén épphogy elértem a 40 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!