Pfizer mellékhatása lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Október 15-èn kaptam meg a 3.Covid elleni védőoltàst(Pfizer,előtte 2 Sinopharm)
Ma elkezdtem vérezni,a ciklusom 17.napján. Fogamzásgátlót szedek és miómàm van. Sajnos a barnázás rendszeres(már van műtétre időpontom)
Szeretném megkérdezni,hogy másnál is előfordult-e,hogy fogamzásgátló mellett a ciklusába bezavart az oltás?(2-3 hónappal később)
Csinaltam terhessègi tesztet ,negatív lett.
Esetleg a mióma okozhat ilyen gondot?
Köszönöm szépen a segitsèget!
2021. dec. 25. 22:44
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Terhességre gyanakodtam,de rendszeresen szedem a gyógyszert. Illetve a teszt is negatív(pontosan meg is jött)
2021. dec. 25. 22:52
3/6 anonim 

válasza:

Nekem abban a honapban bekavart, mikor megkaptam. De csak annyit, hogy sokkal rovidebb volt, kb 2 nap.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Most megint nagyon sötètbarna
2021. dec. 26. 10:26
5/6 anonim 

válasza:

Nekem fél évig nem jött meg oltás után. Elég durván bekavart.
6/6 anonim 

válasza:

Tobb helyen is olvastam hogy verzes zavart okozott.. de ha ennyi eszed van hogy beadatod meg is erdemled. Trombozisra hajlamosito gyogyszer szedese mellett. Remelem cigizel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!