Lúgosító kúpos hüvelykezelésnél normális ha nagyon csíp az elején, és még napokkal később is úgy érzem, hogy picit irritált lettem tőle?
Figyelt kérdés
Heti kétszer kéne lúgosító kúpot használnom, mert a túl savas ph-m miatt folyton hüvelyi fertőzéseim vannak és mindig van egy kis gyulladás is. Most kezdtem el a lúgosítást, de szabályosan mintha mart volna amikor betettem, és 3 nap távlatában is úgy érzem irritáltabb vagyok. Ez ilyenkor egy normális tünet vagy fel kéne hívnom a nőgyógyászt?
Van akinek van tapasztalata ilyen kezeléssel?
2021. dec. 21. 12:08
1/5 anonim válasza:
Mégis milyen kúp az, ami lúgos? Nem inkább fordítva?..
2/5 A kérdező kommentje:
Szódabikarbónásnak mondták azt hiszem. Mivel nekem túl savaz azért kaptam ilyet, nyilván fordított esetben meg savasítót kapnék.
2021. dec. 21. 15:53
3/5 anonim válasza:
Még soha nem hallottam ilyesmit. De nem hinném hogy normális amit érzel. Betegtájékoztató mit ír?
4/5 A kérdező kommentje:
Semmit, mert ez ilyen patikában kikevert cucc, amihez nem adtak tájékoztatót. De a neten kerestem egyet, abban nem írta, hogy normális ha megmarad az irritáció. Írtam emailt az orvosomnak, mert a telefonja nem csöngött ki, de szerintem már ő is szabadságon van. Elég dühítő, hogy mér egy éve folyamatosan nőgyógyászokhoz rohangálok. Most azt hittem ez a pH helyreállítás majd segít, de fúú, ha ez ilyen lesz nem tudom hogy bírom majd ki...
2021. dec. 22. 23:41
5/5 anonim válasza:
Ha ilyesmit érzel, ne használd. Először érd el az orvosod mert ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!