Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vegbelrepedes gyogyitasa?

Vegbelrepedes gyogyitasa?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.

Volt egy térdműtétem ami miatt sokat kellett fekudnöm. Észrevettem hogy véres a székletem. A szeklet oldalán szokott lenni élénk piros ver.

Észrevettem hogy csak akkor véres amikor kemény a szekletem.

Ha puha akkor egyáltalán nem.

Sajnos ez egy ördögi kör mert , van hogy 1 két hétig puha és egyszer jön kemény és újra olyan. Orvoshoz nem mentem, nem merek.

Szerintem végbélrepedés, mert amikor jön ki a szeklet akkor érzem hogy reped szét, és ami utána jön szeklet az szokott véres lenni.

Krémek? Amik jók rá. Tippek?

Kupot használok, amikor véres volt a szeklet akkor este mindig szoktam. Most probiotikum kúrát is csinálok.

Ne azt írjátok legyszi hogy orvos, hanem tippeket, olvastam több embernél hogy elment orvoshoz kupot kapott és ennyi ezt én is megtudom csinálni, műtétet semmiképp nem akarok ilyen fiatalon

2021. dec. 21. 10:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Étrendi kérdés.
2021. dec. 21. 11:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Meg lehet próbálni gyulladáscsökkentő ülőfürdőt is. Naponta akár többször 15-20 percig ülni benne, gyógynövényeket áztatni benne(pl.kamillát)

Emellett figyelni, hogy ne legyen székrekedésed. Amit írtak is, hogy rostdús táplálkozás, de ha nem elég lehet szedni Laevolacot vagy Dulcosoftot. Ezek nem drasztikus hashajrók, viszont segítenek, hogy ne sértse fel a széklet újra az aranyeret. Ha nem múlik kúp, kenőcs mellett sem egy hét orvost kell felkeresni.

2021. dec. 21. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!