Dudor a bimbóudvaron?
Figyelt kérdés
Hetek óta viszket a bimbóudvarom, de mivel kismama vagyok, eddig ráfogtam arra. Ma viszont csalánkiütésre hasonlító dudort találtam rajta. Mi lehet ez, milyen orvosnak érdemes megmutatni?2021. dec. 20. 23:01
1/3 anonim 

válasza:

Hát azért dudor és dudor között is van különbség így látatlanban nehéz. Mivel intim helyen van gyanítom képet úgyse osztasz meg róla én azt mondom ha aggaszt mutasd meg orvosnak max azt mondja semmiség.
2/3 A kérdező kommentje:
Ehhez tudnám hasonlítani, azért írtam, hogy csalánkiütésre hasonlít. Viszont csak egy folt látható, annak mérete viszont kb az udvar harmada.
2021. dec. 20. 23:19
3/3 anonim 

válasza:

Majd az orvos megmondja milyen betegség, de készülj fel a legrosszabbra. (amúgy szerintem mostanra már el is múlt a dudor, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!