Menstruáció helyett bő fehér folyásom van, mi miatt lehet?
Figyelt kérdés
A terhességed kizárnám, gumival védezekünk a párommal.
De kb. egy hete látom ezt a folyást.
Szokatlan, hogy nem fáj a mellem menstruáció előtt, eddig mindig fájt. Nem tudom, hogy mitől lehet, most jelenleg 6. napja késik. Valakinek volt hasonló? Mi volt az oka? Köszi előre is.
2021. dec. 20. 14:18
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy az utóbbi időben rendkívüli stresszhelyzet ért, valami, amit nehezen dolgozok fel. Ez generálhatja a vért felváltó fehér folyást?
2021. dec. 20. 14:20
3/4 anonim válasza:
Szia, a stressztől, simán, vagy bármitől igazából, ha még ezen is stresszelnél, csinálj a biztonság kedvéért egy tesztet, aztán ha egy hét múlva sem javul a dolog, keress fel egy orvost.
Ui. pl nagyobb trauma után nekem is kimaradt egy hónap
4/4 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma, negativ lett, szoval nem vagyok terhes.
Amire meg gondoltam, a covid, ugyanis par hete atestem rajta. Olvastam, hogy sok nonek okozza ezt a panaszt.
2021. dec. 21. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!