Okozhat menstruáció ilyen tünetet?
Nekem is 9 éve van menzeszem, és néha változnak a tünetek. Az első 3 évben semmi bajom nem volt, még csak kicsi hasfájás sem, semmit nem éreztem. Aztán úgy 3 év elteltével az egyik alkalommal nagyon görcsölt a hasam, felegyenesedni sem tudtam, hányingerem volt, teljesen lesápadtam. Haza kellett mennem a suliból, az egyik tanár még anyut is mindenképp hívni akarta, mert azt hitte elájulok, úgy néztem ki.
Na, azóta minden alkalommal ilyen - lenne, ha nem szednék rá gyógyszert. Most ahogy elkezd fájni, beveszem a gyógyszert, hamar elmúlik és utána semmi bajom. Viszont míg pár éve még elég volt egyszer a gyógyszer, most kb 10 órával később megint kell, mert tovább tart a görcsölés.
Kb tavaly óta már a fejem is fáj ilyenkor egy kicsit.
Szóval nekem sem ugyanazok a tünetek 9 éve, néha változik (sajnos nekem egyre rosszabb), szerintem nálad is a menzesz okozhatta a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!