Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg a havim, kedden...

Ma jött meg a havim, kedden kellene mennem nőgyógyászhoz. Általában 3-4 napig szokott tartani a vérzésem. Illendő így elmennem a doktor úrhoz?

Figyelt kérdés
Többször mondtam már vissza időpontot,(más egészségügyi ok miatt), ezért félek ha benyögöm hogy megjött, akkor legközelebb nem kapok.Viszont azt sem akarom,hogy azért szúrjon le,hogy hogyan mehetek így oda..hogy lehet ennyi eszem. Mi a jó megoldás? Államilag megyek,nem magánba.
2021. dec. 17. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Péntek van. Ha 3-4 napig szokott tartani, akkor kedd már az 5. nap lesz, így nem értem, hol itt a probléma.
2021. dec. 17. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem keddig simán elmúlhat. Ráérsz dönteni hétfőn.

Az is kérdés miért mész orvoshoz?

Ha hétfőn nem tudsz dönteni még mindig oda telefonálhatsz és kérhetsz véleményt mi legyen.

Nyilván ha meg van és pl rákszűrést akarsz csinàltatni akkor nincs értelme.

2021. dec. 17. 08:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Valószínű,hogy valamilyen gombás fertőzésem van, azért mennék.
2021. dec. 17. 08:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Főleg,hogy nem a Doktor bácsitól kérem az időpontot 4/4-es.
2021. dec. 17. 09:06
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Akkor? Egy asszisztensnőtől félsz? Azt hiszed, érdekli őket? Menstruáló nő nem megy nőgyógyászhoz, kivéve ha pont azzal van baja. Ettől mért kell félni? Ha meg addigra elmúlik, akkor mész.
2021. dec. 17. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem illendőség kérdése, de ha fertőzésgyanú van, akkor nem fogja tudni megállapítani vérzés mellett. Ha szinte mindig 3-4 napos, akkor én nem mondanám vissza, mert kedd már az 5. nap.
2021. dec. 17. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
20%

Az a baj ha visszamondod ki tudja mikor kapsz új időpontot. A gomba meg egyre rosszabb lesz. Így karácsonyozni borzasztó.

Nekem az a véleményem, ha meg van ha nem írjon gyógyszert. Ha meg tud vizsgálni ha nem. Azért vannak olyan kúpok amik mindent visznek. De viszont ehhez határozottnak kell lenned és kiállni magadért, mert azért valljuk be sztk ban vannak olyan dokik akik xarnak rád és elküldenek. Megmondod mi bajod és írjon látatlanban ha még meg lesz. Ha viszont valami csoda folytán mehetnél pl csütörtökön akkor tetesd át az időpontot. De szerintem esélytelen mert szinte mindenhol sokat kell várni mindenre. Szóval állj ki magadért, írasd fel a kúpot és ha elmúlik elkezded alkalmazni.

2021. dec. 17. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!