Ma jött meg a havim, kedden kellene mennem nőgyógyászhoz. Általában 3-4 napig szokott tartani a vérzésem. Illendő így elmennem a doktor úrhoz?
Szerintem keddig simán elmúlhat. Ráérsz dönteni hétfőn.
Az is kérdés miért mész orvoshoz?
Ha hétfőn nem tudsz dönteni még mindig oda telefonálhatsz és kérhetsz véleményt mi legyen.
Nyilván ha meg van és pl rákszűrést akarsz csinàltatni akkor nincs értelme.
Az a baj ha visszamondod ki tudja mikor kapsz új időpontot. A gomba meg egyre rosszabb lesz. Így karácsonyozni borzasztó.
Nekem az a véleményem, ha meg van ha nem írjon gyógyszert. Ha meg tud vizsgálni ha nem. Azért vannak olyan kúpok amik mindent visznek. De viszont ehhez határozottnak kell lenned és kiállni magadért, mert azért valljuk be sztk ban vannak olyan dokik akik xarnak rád és elküldenek. Megmondod mi bajod és írjon látatlanban ha még meg lesz. Ha viszont valami csoda folytán mehetnél pl csütörtökön akkor tetesd át az időpontot. De szerintem esélytelen mert szinte mindenhol sokat kell várni mindenre. Szóval állj ki magadért, írasd fel a kúpot és ha elmúlik elkezded alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!