Mit tegyek, ha 3 hónapja nem jött meg?
Figyelt kérdés
Szeptemberben volt utoljára menstruációm, azóta semmi. Kezdek aggódni, már évek óta beállt, és sose szokott ilyen előfordulni. Az elmúlt időszakom elég stresszes volt, sok változás történt az életemben. De nem tudom mitől lehet.
(19/L)
2021. dec. 12. 18:07
11/21 A kérdező kommentje:
Nem tudtam elolvasni, fizetős a cikk.
2021. dec. 12. 18:30
12/21 anonim válasza:
Szerintem is az oltás lesz a ludas.. De hogy hogy nem mentél még orvoshoz?😯 3 hónap azért nem egy két hét..Mindenképp keress fel egy nőgyógyászt!
14/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom eléggé tartok a nőgyógyásztòl. Sztem amúgy se fog találni semmit.
2021. dec. 12. 18:37
15/21 anonim válasza:
Az hogy tartassz a nőgyógyásztól azt le kell küzdened mert még életed során egy párszor menned kell! Egyébként akármi lehet.. Ciszta, polip bármi.. Azt meg csak jobb tudni. Nem ijeszgetlek, ezek tények! Javaslom győzd le a félelmed és kezd a hetet nőgyógyásznál.
16/21 anonim válasza:
úgy tudom, 45 kg a határ, az alatt kimaradhat.
az oltástól nekem rendszertelen lett, szóval attól is lehet.
de stressztől is, szóval menj orvoshoz.
17/21 anonim válasza:
16-os Nincs 45kg-os határ, bármilyen súlynál kimaradhat! A kérdező eleve alultáplált, ha a stressz miatt eleve nem eszik, akkor a szervezet leállítja a reprodukciós funkciót.
18/21 A kérdező kommentje:
De eszem, talán még többet is mint kellene. Stressz alatt azt értettem, hogy sokat idegeskedek.
2021. dec. 13. 14:12
19/21 anonim válasza:
Mi volt a napi menüd tegnap? Mennyiségekkel!
20/21 A kérdező kommentje:
Reggelire kèt szelet pirítós lekvárral és egy banán. Ebédre töltött tészta szósszal, másfél tál, vacsora füstölt hal két szelet kenyérrel. Napközben megettem ezen kívül nèhány mandarint.
2021. dec. 13. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!