4. napja késik, a csütörtöki részt negatív. Tapasztalatok?
Sziasztok.
A férjemmel április óta nem védekezünk, csak megszakításos módszert használjuk + figyelem a naptárat a termékenységeg illetően.
Eddig semmi probléma nem volt, +- napra pontosan megjött, e hónapban viszont 4. napja késik. Kedden kellett volna megjönni, szerdán voltunk 2 hete utoljára (november 26 körül) együtt, csütörtöki tesztem negatív (10 órakor csináltam, patikus szerint ennyi idő után is már kimutathatja).
A derék részem kedd óta fáj, tegnaptól erősen fájnak és duzzadtak a melleim, hajnalban meg 1-1 menstruációs fájdalmat észleltem, de semmi nyoma. A deréktáji fájdalom hol enyhe, hol erősebb.
Még hétfő regg csinálok tesztet, ha az negatív akkor felkeresem az orvost.
Tavaly, pontosan 1 éve pozitív lett a rákszűrés vizsgálata, akkor valami vírust kaptam el, félek ettől is, hogy talán valami kiújult...
Baba nem baj ha lenne, viszont még szeretnénk várni vele, hogy anyagilag rendeződjünk kicsit.
Valakinek tapasztalata? Esetleg mint laikus, mit gondol? Tudom, h ebből semmire se lehet következtetni, 50-50%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!