Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4. napja késik, a csütörtöki...

4. napja késik, a csütörtöki részt negatív. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A férjemmel április óta nem védekezünk, csak megszakításos módszert használjuk + figyelem a naptárat a termékenységeg illetően.

Eddig semmi probléma nem volt, +- napra pontosan megjött, e hónapban viszont 4. napja késik. Kedden kellett volna megjönni, szerdán voltunk 2 hete utoljára (november 26 körül) együtt, csütörtöki tesztem negatív (10 órakor csináltam, patikus szerint ennyi idő után is már kimutathatja).

A derék részem kedd óta fáj, tegnaptól erősen fájnak és duzzadtak a melleim, hajnalban meg 1-1 menstruációs fájdalmat észleltem, de semmi nyoma. A deréktáji fájdalom hol enyhe, hol erősebb.

Még hétfő regg csinálok tesztet, ha az negatív akkor felkeresem az orvost.

Tavaly, pontosan 1 éve pozitív lett a rákszűrés vizsgálata, akkor valami vírust kaptam el, félek ettől is, hogy talán valami kiújult...

Baba nem baj ha lenne, viszont még szeretnénk várni vele, hogy anyagilag rendeződjünk kicsit.

Valakinek tapasztalata? Esetleg mint laikus, mit gondol? Tudom, h ebből semmire se lehet következtetni, 50-50%.

2021. dec. 11. 17:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Minden rendben. Belső UH-t csinált, nem látott semmit sem, azt mondta, hogy ha lenne ott bárki, azt látná. De minden rendben, gyulladást sem észlelt. Azért levette a vért HCG-re, h biztosra kizárjuk a méhen kívüli terhességet. Ha januárban sem fog jelentkezni a menstruációm, akkor elindítja injekcióval. Szerinte a sok stressz, helytelen étkezés és a hosszú ideig tartó influenzám lesz a ludas. Azért megnyugodtam, hogy semmi komoly, ha már baba nincs.
2021. dec. 13. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Őszintén már csak kiváncsi leszek a januári eredményedre! Minden rendben lesz csak biztos a stressz
2021. dec. 13. 19:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerdára meg lesz a HCG, 27-én pedig a rákszűrés teszt eredmény. Köszönöm 💕
2021. dec. 13. 20:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Ma reggel közben megjött. Pontos 1 hét késéssel a 35. napra a 28-as ciklus helyett. (Azért írom ilyen pontosan, hátha valakinek a történetem hasznossá válik)
2021. dec. 14. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!