Miért nem jött meg?? Még soha nem fordult ilyen elő.
Figyelt kérdés
Fog.gátlót szedek már évek óta, soha nem volt ilyen hogy a 7 napos szünetben ne jött volna meg. Mindig pontosan ugyanarra a napra esik, most is pontosan szedtem és semmi. Terhes nem lehetek mert senkivel nem voltam. Hétfőn kéne újra szednem a tablettát, de semmi, egy csepp vérem sincsen... ez normális vagy valakivel volt ilyen? Lindynettét szedek...2021. dec. 9. 08:21
1/4 anonim válasza:
Megesik az ilyesmi. Van olyan gyógyszer, ami mellett eleve nincs is megvonásos vérzés. A szünet leteltével szedd tovább, ahogyan kell.
Lehet, hogy van egy enyhe vérszegénységed, ami miatt tartalékol a szervezeted. Próbáld ki, hogy következő alkalommal a szünet előtti pár napban megiszol napi 1-2 vastartalmú pezsgőtabit.
2/4 anonim válasza:
Véletlenül nem oltattad be magad covid ellen? Az okoz ilyen tünetet.
3/4 anonim válasza:
Nekem is az jutott az eszembe, mint az előzőnek, hogy ha mostanában oltattál, az okozhat ilyet.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem oltottam. Hál Istennek megjött, csak azért furcsálltam mert évek óta tűpontos volt eddig, mindig ugyanarra a napra esett és mindig reggel, vagy már hajnalban. Most olyan nehezen jött meg.
2021. dec. 9. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!