Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kevert hüvelygyulladásom...

Fatedtohateyoulove kérdése:

Kevert hüvelygyulladásom volt, erre kaptam szájon át szedhető gombaellenes szert és klion d hüvelykúpot. Utána raktam fel 6 napon át gynoflor kúpot is. Most mi történik mégis?

Figyelt kérdés
Síkosítóval szeretkeztunk a barátommal azonban csípett a síkosító. De nem is a hüvelyemben hanem a kis és nagyajkak között. Rá két napra száraz voltam alul, tegnap pedig este volt olyan folyasom ami a bakteriális vaginozisra hasonlít. Kérjek megint klion d hüvelykúpot és most szájon át szedhető tablatat is hozzá? Háziorvos fel tudja írni? Mert a magánorvosom csak 2 vagy 3 hét múlva tudna fogadni.

2021. dec. 8. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én még egy jó ideig használnám a hüvelyflóra helyreállítót. Oké hogy túl vagy a 6 db-on. De elég durva lehetett a helyzet ha írtak fel cliont plusz szájon át szedhetőt. Én mikor így voltam és baromi nehezen keveredtem ki belőle, utána hónapokig használtam a helyreállítót 2-3 naponta. Szerintem használj továbbra is és kérj időpontot a dokihoz addigra meglátod mi lesz. Nem biztos hogy a háziorvosnak kellene erre írni látatlanban.
2021. dec. 8. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
egyes síkosítókban lévő valamelyik anyagra csak simán alergiás lehetsz, akkor csíp. százféle összetétellel készülnek. válassz másik márkát. ha meg kúp után használsz síkosítót akkor a kettő együtt képezhet csipős vegyületet. nem a puncidban kéne kémiai kisérleteket végezni :D használj ilyenkor szilikon alapú síkosítót,az van legtöbb gumi óvszeren is. azzal csak nem fog csípni kúppal együtt sem.
2021. dec. 9. 09:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Végül nem csináltam semmit mert megjött a menstruációm amivel minden rendben is volt szerencsére viszont most hogy vége tapasztalok egykis viszketést. Nem piros hálaajóégnek és nem is dagadt be. Szerintetek mit tegyek? Hüvelyflóra helyreallito és canesten krém?
2021. dec. 14. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi segített?
2022. márc. 26. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!