Hány évesen jött meg először? Mi volt az első reakciód?
Figyelt kérdés
Most hány éves vagy?köcce előre is a válaszokat2008. dec. 13. 18:37
11/31 anonim válasza:
13 voltam és örültem mert vártam már h megjöjjön mert az osztályomban már minden lánynak megvolt. (4 lány volt:D) 15 leszek 2 hónap múlva elkezdtem tampont használni. sokkal jobb, kényelmesebb mint a betét. szerintem.
12/31 anonim válasza:
10 éves voltam, most 16, annyira megijedtem, hogy sírtam, hogy én ezt nem akarom... :) És most is nagyon utálom! :D
13/31 anonim válasza:
12 évesen jött meg először, a reakcióm az volt, hogy "uramisten". Először nagylánynak éreztem magam, most meg ki nem állhatom :D Egyébként 17 vagyok :)
Anyunak 13 évesen jött meg.
14/31 anonim válasza:
Én 12 voltam amikor elöször megjött. Mindig nagyon vártam rá, hogy nagylány legyek...
És persze nagyon örültem neki, amikor végre...
Most 18 vagyok, de azóta is szeretek menstruálni, sokban megerősiti a nőiességtudatomat. Igaz , hogy görcsölök ilyenkor, dehát annyi baj legyen...
15/31 anonim válasza:
11 éves voltam, és a Balatonon nyaraltunk 2 hétig, félidőben jött meg. Képzelheted, mi volt a reakcióm... :-D
24 vagyok most.
16/31 anonim válasza:
Én 13 voltam. Hétvége, kb délben keltem, levánszorogtam a lenti wcbe, aztán mikor megláttam, hát nem örültem különösebben mert fel kellett másznom vissza az emeletre betétért:D Aztán pár hónap mulva elkezdtem tampont használni.16 vagyok.
17/31 anonim válasza:
13 voltam, kb. nem akartam elhinni :D 2 napig filóztam, hogyan mondjam el, és végül persze annyit lett belőle, hogy "képzeld Anya, megjött" :D persze azonnal elmagyarázott mindent, azt is, hogy hogyan kell számolni, naptárba írni, ilyenek. nyár volt, mentünk balatonra, és már akkor elkezdtem tampont használni. most 16 vagyok
18/31 anonim válasza:
En 11 eves voltam.Tel volt.Nagyon nagyon megijedtem.Nem voltam felvilagositva de ettol fugetlenul mindent tudtam rola(nagyon sokat olvastam). Most 12 eves vagyok.UTALOK MENSTRUALNI!!!!Nemtudom anyunak hany evesen jott meg azt hiszem 14:)
19/31 anonim válasza:
en 13 voltam most vagyok, 29 , en nekem az elso reakciom, ohh nagy lany lettem:) azota van egy masfel eves lanyom!
20/31 anonim válasza:
Én 13,5 éves voltam, nyári szünet volt, és éppen keltem reggel, hogy menjek a sporttáborba, a lepedőm meg csupa folt volt... Pffhhh... Anyu dolgozott, így a mamának szóltam. Utáltam az egészet, mert el kellett mennem aznap is a táborba, mivel öcsém is ment, és már akkor olyan erős volt, hogy félóránként járkáltam a retyóra. Na meg hogy nem mehettem be a medencébe, ráadásul mentünk a Balcsira is, ajj... Szóval kiakadtam. Most 27 vagyok, és azóta se szerettem meg, de 9 hónapig jó volt, mert kismama voltam. :) Most meg már 4. hete tart... De ez normális, majd elmúlik, és remélem, a mensim jó sokára jön majd meg. :) Anyunak 12 évesen jött meg először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!