Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyukám mellében és hónaljában...

Anyukám mellében és hónaljában csomó van, lehet ez jóindulatú?

Figyelt kérdés

Sajnos anya mondta nekem, hogy van egy mozgatható a hónaljában meg az alkarjában, viszonylag kicsi.

Viszont van egy jó nagy a mellében, meg elvileg több kicsit is érez. Azt mondta megnyugtatásképpen nekem, hogy neki a mellében megszoktak nagyobbodni a nycs-k mikor menstruál és fájni is szokott. Végül attól elment házi orvoshoz, kapott beutalót mammográfiára és vérvételre is.

Nagyon féltem őt.

3 hete volt kovidos, meg 2 oltása is van. Azt mondta, hogy lehet attól van a karjában, hónaljában, de biztosan nem tud.

Az ijesztett meg engem, hogy a jobb mellében most annyira nagy az egyik nycs., hogy kitüremkedik. Most menstruál. Remélem minden rendben lesz.

Mammográfiára már csak hétfőn tudunk időpontot kapni, de már én most eléggé stresszes vagyok miatta.

:(

2021. nov. 26. 15:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szeretnélek én is megnyugtatni, hogy azért ilyen esetben tényleg nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni. Az egyes jól írta, valóban jellemzően a mozgatható csomók nem szoktak rosszindulatúak lenni. Ráadásul a Covid mindenféle tünetet is tud produkálni, illetve pl. menzesz alatt nekem is be szokott csomósodni a mellem.

Ugyanakkor épp nemrég mesélte az egyik hölgyismerősöm, hogy neki a Covid oltás után minden alkalommal hatalmas csomók nőttek a hónaljában.

Nagyon drukkolok, hogy az eredmény is megnyugtató legyen.

2021. nov. 27. 11:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Tudom, hogy nem vagytok orvosok, de az jó, hogy megnyugtattok a válaszaitokkal és legalább, míg anya nem jut el a vizsgálatokra, addig legalább nyugodt vagyok, mert mikor kiírtam sírtam még. :(
2021. nov. 27. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett azóta?
2022. jan. 15. 17:43
 14/14 A kérdező kommentje:

Minden Rendben!!!!!!! A mammográfia jót mutatott.

Hiába a nagy csomók!

Hálaégnekm

2022. jan. 17. 20:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!