Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 19 éves szűzként milyen...

19 éves szűzként milyen tamponnal kellene próbálkoznom?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam az Ob. Procomfort Normállal, viszont nagyon fájt. Egy ideig eljutok vele, aztán egy nagyon égő fajdalmat érzek, és nem merem jobban nyomni. Lassú normál mozdulatokkal nem haladok sehová, erőszakosan meg nem merem. Ennyire szűk lehetek, vagy ez normális és csak én oarázom túl? Ez lenne a megfelelő méret a koromból kifolyólag, vagy próbálják Minit, mivel szűz vagyok? Valakinek vélemény az aplikátoros tamponokról?

2021. nov. 21. 19:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
A szimpla tornaórától is kiszakadhat általánosban, sőt az is lehet, hogy egyáltalán nincs. Az, meg, hogy nem ismered a tested, és nem magadtól akarsz orgazmust, az később visszaüthet, hiszen ha nem tudod mi okoz örömöt, akkor azt sem tudod segíteni, hogy más okozhasson, ez nem megy automatikusan.
2021. nov. 21. 21:24
 12/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek a saját teste, azt tesz vele amit szeretne. Ne vessetek rám követ, hogy az első orgazmust nem a saját kezem által szeretném átélni. Nem vagyok prűd, próbaltam már dolgokat, de nem a szexualitásra, illetve a jővőben esetlegesen fentálló problémáimról szól a kérdésem. Egyszerűen csak a tampon használatról.
2021. nov. 21. 21:29
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Ob silk touch
2021. nov. 21. 22:09
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

7

KÖNYÖRGÖM NE BESZÉLJ ILYEN OSTOBASÁGOKAT mert lesz aki majd azt hiszi, hogy ez a baromság az igaz

2021. nov. 21. 22:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a minit, azzal azért már sikerült, de az is nehezen akart odamenni, ahova kellene neki. Egy picit érzem is még. A normál vagy azért nem sikerült, mert túl szűk vagyok, vagy csak szimplán ügyetlen, és a fajdalom miatt nem mertem vele komolyan próbálkozni.
2021. nov. 22. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
Ha érzed, akkor nincsa helyén
2021. nov. 22. 19:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Abból amit leírtálnem derül ki mi a konkrét probléma, amikor a normállal próbálkoztál és ezt a fájdalmat érezted, akkor érezted amikor a hüvelybemenetnél volt, tehát amikor próbáltad betenni a szűzhártyádon keresztól, vagy amikor már benn volt a szűzhártyádon túl és egyszerűen nem tudtad tovább tolni? Mert ha az első opció, akkor azért fájt, mert kicsi a lyuk a szűzhártyádon, ha a második, akkor egyszerűen rossz szögben próbáltad feltenni.

Egyébként ha egy kicsit még most is érzed, akkor rosszul van fenn, ilyenkor később mégjobban elkezded érezni és egyre lejjebb csúszik. Nem toltad eléggé fel. Úgy kell, hogy hátrafele tolod, a fenked felé, nem a testeddel függőlegesen (csak azért mondom, mert sokak így csinálják és ezért nem tudják rendesen felrakni).

Egyébként a mini max 1. órát bír erős vérzésnél, úgyhogy vigyázz vele.

2021. nov. 24. 13:53
 18/19 A kérdező kommentje:

Úgy volt a normálnál és a mininél is, hogy 2 centire nagyon max sikerült betolni, de nagyon fájt, elkapott egy erős pisilési inger, mintha a húgycsövet próbalnám meg nyomni. Pedig nem annak az irányába ment, mivel mininél is ugyanezt éreztem, csak akkor már sikerült jobban feltolni, de ez az érzés akkor is megmaradt.

Aztán a kihúzásnál is nagyon erős fájdalom volt, nem jött ki olyan egyszerűen. Tapasztalatlanságomból adódoan is lehetett, meg szerintem a szűzhártyámon kicsi a lyuk.

2021. nov. 28. 21:31
 19/19 anonim válasza:
Szia én is szűzként használok tampont és már "megtanultam" felhelyezni. Első sorban az első hiba az szokott lenni (saját tapasztalat), hogy felfelé kezdtem tolni. Ez így nem fog sikerülni, mert hátrafelé kell elinditani (mint irtak páran ujjal ki lehet próbálni és érzed merre indul el a csatorna). A másik fontos meg hogy elképzelhető hogy a szűzhártya bezavar nekem is volt hogy feltétel közbe fájt, de próbálgatva megtaláltam a jó irányt, így ez már nem gond. Guggolva szoktam én is de csak a megszokás miatt. Nem próbáltam máshogy, lehet hogy működne, talán majd egyszer.
2022. máj. 18. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!