Magdolna54 kérdése:
ABORTUSZ. A menyem 45 éves,most már 15-16 hetes terhes, 2 nagy gyerek van,elkésett az abortusszal Romániában,valakinek, vagy ismeroseiteknek, ha ilyen esete volt,? kérlek írjátok, Mit tegyünk, sürgős nagyon.Millio köszönet.
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 17:21
21/33 A kérdező kommentje:
Igen el akarja vetetni, de össze omlott, nem tud gondolkozni sem, persze nem vette észre, plusz még volt egy miomaja amivel megműtottek, az is osszezavarta a menzeszt.A kérdésem v. Ki 16 hét után volt abortuszra? Köszönöm.
2021. nov. 22. 20:56
22/33 anonim válasza:
Senkinek, tiltja a törvény, csak egészségügyi okokból ill cselekvőképtelen vagy korlátozottan cselekvőképes személyeknek végzik el a 18. héti
A menyed szülni fog. Ennxi
23/33 A kérdező kommentje:
Hollandiarrol nem tudtok v. mit? Talán ott meg igen?
2021. nov. 23. 12:08
24/33 anonim válasza:
Magánklinikát keress, akár Romániában is. De gyorsan. Ne itt várd a megoldást.
25/33 anonim válasza:
Hollandia, Anglia. Ezeken a helyeken a 24. hét a határ. Mondjuk nem olcsó... még az írországi ab-népszavazás kapcsán néztem angol árakat, ekkora terhességnél minimum 800 fonttal (cc 350 000 Ft) kalkuláljatok.
26/33 Reemy válasza:
Legálisan már szinte nincs esélye az abortuszra. Örökbeadás?
27/33 1Léna válasza:
Tehát a menyedről, a fiad feleségéről és az unokádról van szó?
Ezért mozgatnál meg akár hegyeket is?
28/33 anonim válasza:
27
Igen, ha a terhesség nem kívánt. Ez eddig már kiderült.
29/33 anonim válasza:
25ös jól mondja. Sajnos a pénz az elengedhetetlen hozzá, de semmi pénzért nem vállalnám én sem.
Szerintem esetleg ott élő magyarokat érdemes lehet megkeresni, hogy segítsenek információhoz jutni. Sok helyen még tolmács is van (mármint kórházakban).
30/33 anonim válasza:
Én sem vállalnám amúgy sem, pláne 16 hetesen.... Ennyire nyűg az a gyermek inkább adják örökbe! Vagy felnevelni? Ez nem opció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!