Szedek fogamzásgátló tablettát, megkaptam az oltást és most késik, lehet az oltástól?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 17:01
1/13 A kérdező kommentje:
A vérzés késik.
2021. nov. 8. 17:05
2/13 anonim válasza:
A fogamzásgátlónak az a lényege, hogy mesterséges menzeszt csinál, tehát mindig ugyanakkor kellene megjönnie. Az orvostól nem kérdezted, aki beadta?
3/13 anonim válasza:
szerintem igen
nekem gyógyszer mellett sokktól is jött már meg
4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kérdeztem
2021. nov. 8. 17:11
5/13 anonim válasza:
Szerintem rossz helyre adta be a “szurit”.
6/13 A kérdező kommentje:
Hogyhogy rossz helyre adta be?
2021. nov. 8. 17:15
7/13 anonim válasza:
Nekem gyakran volt olyan, hogy ha menzesz előtti héten kaptam oltást (influenza) vagy erős antibiotikumot, akkor késett néhány napot, még fogamzásgátló mellett is.
Sőt, egyszer vizsgaidőszakban a stressz miatt még ki maradt mellette, hát nem kicsit pánikoltam be...
Szerintem ne aggódj, ilyen megesik, de ha aggaszt a dolog, nyugodtan hívd fel a nőgyógyászodat és kérdezd meg tőle, hogy mit javasol.
8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ
2021. nov. 8. 17:23
9/13 anonim válasza:
Már régen panaszkodnak a nők a covid oltásoktól kialakuló cifrábbnál cifra ciklusmegborulásokról, itt a gyakorin is rengeteg a kérdés a témában. Még rég menopauzában élő 80 éves nénikék is újra menstruálnak meg hasonlók is vannak.
10/13 A kérdező kommentje:
Igen láttam csak azt nem írtak hogy ők szednek-e fogamzásgátló tablettát és úgy is késett-e nekik. Ezért tettem fel így a kérdést, hogy konkrétan van-e olyan akinek úgy késett hogy tablettát szed?
2021. nov. 8. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!