Normális, hogy amióta menstruálok fáj a mellem?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 10:17
2/3 anonim válasza:
Nekem is fájt sok évig. Nem tudtam, hogy ösztrogén hormon miatt van. Nem tudom nőgyógyász komolyan veszi-e, de kérdezz meg néhányat telefonon.
Biztos van rá megoldás, nekem egyszer megszűnt, nem tudom mitől.
Talán nem hiszed el, közel az az idő amikor megszűnik az összes fájdalom!
3/3 anonim válasza:
13 éve menstruálok és minden menzesz előtti héten vizesedem. Emiatt duzzadnak meg fájnak a mellek is, kivéve persze, ha még növésben vannak, mert az egy másabb jellegű, nagyon szúró fájdalom, nekem 20 éves koromban lett végleges a mellméretem, még akkor is fájt így. Nem valószínű, hogy el fog múlni ez a menzesz előtti tüneted, bizonyos nők produkálnak nagyon tipikus premenstruációs tüneteket, mások nem, vagy kevésbé. De szinte 9/10 nőnek fájnak a mellei előtte. Nem kellemes, de teljesen normális állapot. Ha kicsit többet iszol akkor kevésbé vizesedsz elvileg. Nekem segített ez a módszer!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!