Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen hüvelygomba kezelést...

Milyen hüvelygomba kezelést ajánltok, ha nem tudom feltenni magamnak a hüvelytablettát?

Figyelt kérdés
Valószínű hüvelygombám van, sokszor nagyon viszket, éget, fáj, vörösre duzzadt, stb és vettem kaneszten kombit, a tablettát próbáltam feldugni mind a 3 alkalommal, de nem sikerült...(szűz vagyok és nagyon szűk odalent) és ezért csak a krémmel kentem, naponta többször is megmostam, de nem múlik el. Valami javaslat, ami bevállt nektek? A nőgyógyász is tablettát írna fel amúgyis, nem?
2021. okt. 22. 00:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Probiotikumot tudsz szedni, gyógynövényes ülőfürdőt venni, Klion tablettát szedni, azt receptre írják fel.

De urológus is felír dolgokat, amik jók rá.

De amíg nincs diagnózisod...? Addig nem tudod, mire kezeld. Az is lehet, hogy allergia.

2021. okt. 22. 01:25
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Menj nogyogyaszhoz, az a biztos, lehet, hogy valamilyen kevert fertozesed van, nem csak gomba.

Egyebkent biztos vagyok benne, hogy fel tudod tenni a kupot, nekem is sikerult szuzkent, pedig meg tampont se tudtam akkoriban hasznalni, legkisebb is kenyelmetlen volt. Allj szeles terpeszben, hajlitsd be a terded es probalkozz ugy.

2021. okt. 22. 01:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász (szájon át bevehető) gyógyszert is felírhat.

Késsel vágd szét a hüvelytablettát vékonyra. Próbáld darabonként felhelyezni. Igaz, mélyre kellene, amihez 1 ujjnak be kellene férni. Vagy bárminek, amivel mélyre lehet tolni.

2021. okt. 22. 02:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem elmegyek én nőgyógyászhoz, hátha felír, (ahogy a kettes válaszadó is írta) szájon át vehető tablettát, mert ezt már nem lehet bírni😩
2021. okt. 23. 02:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnps nincs jobb ötletem. Itthon vény nélkül bevehető gyógyszer nincs. Angliában vény nélkül van fluconazol (itthon Diflucan).

Jó hírem, hogy ez azonnal elkezd hatni és 1 nap múlva jó esetben tüneted sem lesz.

2021. okt. 23. 10:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Na hát Koszonom, de marad a nőgyógyász:)
2021. okt. 24. 10:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!