Az természetes ha mostanában minden ovuláció napján van egy nagyon kicsi vérzésem? Másnal is van ilyen?
Figyelt kérdés
Pár hónapja zajlik ez és nem tudom, hogy ez most természetes e vagy orvoshoz kellene fordulnom.
Olvastam ilyen,hogy terhességnél van ez de nem vagyok terhes. Elkezdtem több alkalommal is tapasztaltalni úgy kb 4 hónapja és minden egyes ovulációnál megijeszt. Most ez akkor természetes ha már többször is volt? Vagy valami baj van? Más is tapasztalt már ilyet?
2021. okt. 21. 15:22
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül normális, hormonális gondok is állhatnak mögötte. Ha nincs rendben az érkezésed, mozgásszegény az életmódod, azon érdemes változtatni. Nőgyógyászatra mindenképp menj el, ártani nem fog. ;)
2/4 anonim válasza:
Ez inkább progeszteronhiánynak tűnik.
Semmi esetre sem normális, fordulj vele orvoshoz.
3/4 anonim válasza:
Teljesen természetes, nem kell orvoshoz menni.
https://www.youtube.com/watch?v=Ko6zUGZqrJA&t=10s 11.08-kor beszél róla.
4/4 anonim válasza:
Nem normális
. Évi 1-2x belefér, de mindig nem. Nekem így derült ki az endo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!