Normális a testápoló szerű hüvelyváladék?
Szeretkezésnél illetve masztizásnál is tapasztaltam, hogy belül a hüvelyváladékom olyan mintha nyomtam volna egy borsónyi fehér testápolót az ujjamra és azt elkenném. Nincs folyásom a bugyimon csak pár apró folt szokott lenni. Viszont ez a testápoló szerű váladék mindig a hüvelyemben van a ciklus minden napján. Nem viszket, ha rákerül a nagyajkakra nem csíp. Ízre savanykásnak mondanám talán kb mint a joghurt vagy kefir 🙄
Peteérés környékén sem volt nekem ez a kifolyó nyák amit mások tapasztalnak, hanem mikor az ujjamat dugtam fel láttam nagyon kis darabka zselé szerű valamit a fehér váladék mellett. Mindez normális? Másnak is van ilyen hüvelyváladéka?
Persze, ami nem színes, büdös, viszket, az normális.
1-es Ijedezés helyett kezdjetek el védekezni, sokba kerül egy gyereket felnevelni, az óvszer sokkal gazdaságosabb.
"Szex utan sokszor megijedtünk"
"Nem jellemző az ijedezés, csak az első alkalommal hittük"
Kissé ellentmondásos.
Köszönöm a válaszokat!
És amúgy az nem gáz hogy nagyjából a nap közepére olyan mintha lepedékes lenne a csiklómnál illetve a kisajkak nagyajkak találkozásánál? Főként akkor veszem észre mikor kitörlöm pisi után és a szemérdombombra ilyen kis hámsejtszerű darabok kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!