Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan állapítjátok meg, hogy...

Honnan állapítjátok meg, hogy megtelt a betét és ki kell cserélni?

Figyelt kérdés

Hogyan csináljátok, hogy ne pazaroljatok, de ne is ázzatok át? Miből lehet észrevenni, hogy már cserélni kell? Hanyad részét hagyjátok fehéren a betétnek?

(arra az esetre gondolok, amikor erős a vérzés és jön rendesen, mielőtt még valaki írná, hogy hát akkor is cserélni kell ha nincs tele meg stb stb)

2021. okt. 19. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

Max. 8 óránként cserélni kell, ha semmi baja, akkor is. Amikor sok, akkor abba kell belegondolni, hogy még egy hirtelen nagy bluggyot kibír-e..

Nekem az elején volt, hogy tampon+éjszakai betét ázott el, a 45 perces órák közt folyamatosan cseréltem.

2021. okt. 19. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Nekem volt már olyan hogy észre sem vettem, mert csak fél órája cseréltem pl, és amikor elmentem wc-re, fehér rész nem volt már rajta. Ritkán, de egy évbe egyszer előfordul az ilyen is.

Normál esetben pedig érezni, hogy mikor kell menni. Hülyén hangzik, de van "súlya".

És a betét szárnyán is látszik.

2021. okt. 19. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem erős a menstruációm, szóval egy-két nap kivételével időre cserélem a tampont, és amikor gyengebb, a tisztasági betétet. Max 6 órát hagyom bent.
2021. okt. 19. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlen kell egy betéttel kivárni, h megteljen. Én inkább azt javaslom érzés alapján kell a cserét meghatározni, mármint, h milyen érzést nyújt a betét. Én akkor cserélem, amikor kezd már kissé kellemetlen érzés lenni, h ott van, függetlenül attól, h mióta van ott, és mennyi cucc van benne. Nekem alapból gyenge a vérzésem, ha arra várnék, h a betétem teli legyen, akkor elég sokáig ücsöröghetnék egy betéten, szóval én inkább nem ezt veszem alapul
2021. okt. 23. 00:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!