Lehet használni tisztasági betét helyett minden nap normál szárnyasbetétet?
Figyelt kérdés
Van aki úgy csinálja, hogy nem vesz külön tisztaságit is, hanem a szárnyas eü-t veszi folyamatosan, és azt használja minden nap? Használhatom minden nap a nagyobb eü.betétet, vagy baj?2021. okt. 18. 18:59
1/8 anonim válasza:
Tök felesleges és bepállik a p*csád nyáron.
2/8 anonim válasza:
Elvileg lehet, de sok értelme nincs. A szárnyas betét drágább és kényelmetlenebb, mint a tisztasági.
De miért jutott egyáltalán eszedbe? Ha olyan durva folyásod van, amihez szárnyas betét kell, akkor fordulj orvoshoz, mert ez nem normális.
3/8 anonim válasza:
Hát... Télen sem lehet túl kènyelmes mindennap. Miért lenne ez jó neked?
4/8 anonim válasza:
felesleges, a fekete farmer szexi, a fehéret meg hanyagold ha félsz.
5/8 anonim válasza:
Miért? 43 vagyok, sose folytam eddig,hogy tisztasági vagy pisi betét kellett volna. Huszonévesen se kellett semmi. Pedig arcpirítóan szexi cuccokkal jártam. Legyél egészséges ott is.
6/8 anonim válasza:
Ha minden nap használsz betétet (teljesen mind1 melyiket), olyan fertőzést szedhetsz össze, hogy az orvos is alig tud majd kikezelni.
7/8 anonim válasza:
Minek? Felesleges. Eleve az egészségügyi betét drágább, csak kényelmetlen lenne.
8/8 anonim válasza:
Drága, kényelmetlen, és nem szellőzik, szóval szép kis fertőzéseket okozhat. Szóval ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!