Magán nőgyógyászhoz vagy bőrgyógyászhoz menjek?
3 hónapja küzdök nemi fertőzéssel, első alkalommal gombára kaptam szájon át szedhető gyógyszert, utána bakteriális fertőzésre hüvelykúpot. A külső viszketés és repedt bőr még mindig nem múlt el, az orvos egyszerűen nem érti, miről beszélek, nem látja vagy én nem tudom. A képet nem hajlandó megnézni, amit magamról készítettem, pedig azon egyértelműen látszik, hogy iszonyatosan nézek ki odalent, mintha valaki megvagdosta volna az ánuszom körül a bőrt, illetve a hüvelyem mellett.
Próbáljam meg a bőrgyógyászt, vagy inkább fizessek ki egy magán nőgyógyászati kivizsgálást?
"A képet nem hajlandó megnézni, amit magamról készítettem"
????
Téged kéne megnéznie, milyen képet?...
Miért kéne fényképek alapján diagnosztizálni?
Arról nem lehet tudni hogy kiről, és mikor készültek.
Valószínűleg rosszul fogalmaztam..
Természetesen megvizsgált, viszont mivel ez a viszketés és repedés amolyan "lángolás" szerűen jelentkezett, ezért készítettem egy képet egy nagyon durva esetről, ugyanis nem tudtam, hogy amikor megyek, éppen milyen lesz a helyzet.
Milyen tüneteid voltak, csinált tenyésztést?
A leírtak alapján nagyon fals a szavazás, inkább bőrgyógyászra van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!