Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy toljam el sürgősen a...

Hogy toljam el sürgősen a menstruációm???

Figyelt kérdés

sok helyen láttam h a citrom meg a vitamin meg sok dolog segítene a menzesz eltolásába de nemtudom melyik a jó es találkoznék a barátommal őszi szünetben (23-3) valamelyik nap de valószínű hogy csak 25. után tudunk es pont akk jönne meg...es az a baj hogy en nagyon hasfájós vagyok ilyenkor, nemtudok semmit se csinálni sírásig fáj a hasam aludni se tudok a 6napból 4ig legalább fáj (semmi se segit) es alapból is jobb lenne a közérzetem ha nem jönne meg (a barátommal már nagyon rég együtt vagyunk nem az a baj hogy szégyelném meg semmi, mindent megtudunk beszélni és támogatna ha meg is lenne de aki lány tudja hogy mégis csak jobb ha nincs meg és ha tenni tudok azért hogy ne jöjjön meg most akkor megtenném amit tudnék mivel mostanába kevésszer tudunk találkozni így szeretném ha tali után jönne meg inkább) de nemtudom mit csináljak..🙁

Megköszönném a segítséget ha valaki tudná biztosabbra mint amit az internet közöl.♡

2021. okt. 17. 16:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
89%
Attól, hogy hangoztatod, hogy nem mindenki egyforma, még nem normális, hogy elájulsz meg hánysz a fájdalomtól… ha az orvosod azt mondta, hogy normális, akkor keress egy értelmes dokit!
2021. okt. 17. 17:36
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

11

Abba igazad van hogy nem normális ha úgy fáj hogy esek össze.

2021. okt. 17. 17:47
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is minden hónapban úgy fáj hogy sokszor elájulok.

Már olyan is volt hogy elvitt a mentő.

Hányok,egész nap rosszul vagyok, fel se tudok kelleni az agyambol és semmi se hat és legtöbbször ordítok fájdalmamban mert már annyira fáj.

2021. okt. 17. 17:51
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

13 vagyok

És ez mindig így megy míg tart a menzeszem

2021. okt. 17. 17:52
 15/39 anonim válasza:
100%
Aki hány, hasmenése van, vagy nem tud felkelni a fájdalomtól, az mindenképpen menjen el endrometriózis vizsgálatra. Meddőséget is okozhat, szóval nem vicc. :(
2021. okt. 17. 18:00
 16/39 anonim ***** válasza:
85%
Akinek ekkora fájdalmai vannak, ti hogy tudtok élni? Mármint egy munkahelyen én nem tehetem meg hogy havi 4-5 napot ne menjek. Ti mit csináltok? A legerősebb fájdalom csillapítók sem használnak? Mint egy cataflame vagy flector? Hasmenés az nálam is van néha.
2021. okt. 17. 19:28
 17/39 anonim ***** válasza:
62%

16

13 vagyok.

Én meg suliba járok és igen olyankor hat - het (nekem általában ennyit tart) napig nem tudok még megmozdulni se nem hogy iskolába menjek.

"Akinek ekkora fájdalmai vannak, ti hogy tudtok élni?"

Nehezen. Egész nap csak fekszem és sírok és ordítok fájdalmamban.

Nekem nem segít se a cataflamse a Flector,se az algoflex se semmi.

Nekem nem szokott menni a hasam csak borzalmasan fáj, van hogy el is ajulok, hányok.

2021. okt. 17. 19:42
 18/39 A kérdező kommentje:

3: semmi szexről nem volt szó 🤦🏽‍♀️

annyit mondtam hogy rossz a közérzetem mert nekem ilyenkor ugy faj a hasam hogy mozogni se birok hanyingerem is szokott lenni es volt hogy hanytam is.

senkinek semmi nem segitett eltolni??? biztos hogy van valami ami eltolja a fogamzásgátlon kivul.

2021. okt. 17. 20:17
 19/39 A kérdező kommentje:
16: sehogy, nemtudok kikelni se az agybol, szenvedve megyek suliba is...es nem nem segit semmi
2021. okt. 17. 20:20
 20/39 anonim ***** válasza:
0%

17 vagyok

Kérdező te ilyenkor mész iskolába.

Én megmozdulni nem bírok.

2021. okt. 17. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!