Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha állandóan...

Mit tegyek ha állandóan holyaghurutom van? L/21

Figyelt kérdés

Körülbelül 2 éve rendszerességgel fel vagyok fázva/gólyaghurutom van. Eleinte mikor előjött teljesen tűrhető volt, ittam sok folyadékot, csalán teát, kamillás ulofurdot vettem stb... aztán mar antibiotikum kellett ahhoz hogy elmúljon. Aztan egy jo par honapig (2honap) nem jött elő egyáltalán, 2liter vizet ittam egy nap rendszeresen, tusoltam minden együttlét előtt es után, ugy oltozkodtem h takarjam a derekam, strandra se jártam...minden alkalommal lefertotlenitettwm a wc uloket stb... Aztán augusztus óta újra holyaghurutom lett. Beszedtem az antibiotikumot nagy nezehezn elmult. Aztán eltelt 3 het ujra előjött ujra antibiotikum.... Legutóbb szeptembwr végén volt felfazasom de olyan szinten fajdalmas volt hogy a vesem is begorcsolt... algopirin ampulla se segitett, ekkor ujra antibiotikum es szinte alig akart segiteni.... Szinte már betegesse valt az hogy mennyire probalok ugyelni arra h mimdent helyesen csinaljak es ne jojjon elo... Ma ejszaka felkeltem h pisilnem kell es ego erzest ereztem...tudtam h megint holyaghurut...ittam ket pihar vizet lefekudtem aludtam tovabb hatha reggelre elmulik de nem igy lett. Ma ujbol antibiotikum kuran vagyok mert ismet fel vagyok fazva. 1hete voltam nogyogyasznal aki azt mondta h nem tud mit tenni igyak sokat stb es felirt egy 35e-es etrendkiegeszitot.

Mit tanacsoltok?

A cefzil antiniotikumot szedtem egyebkent mindig.

2021. okt. 17. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:
A felfázás nem nőgyógyászati probléma, menj urológushoz.
2021. okt. 17. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Szex után jön ki?

Hasonló helyzetben voltam nekem csak mindig szex után jön ki. Nőgyógyász úgy magyarázta el, hogy a hüvely, húgycső és a hólyag nagyon közel helyezkedik el egymáshoz. Az együttlét során a párom pont egy olyan helyet érint ott bent ami nyomja a húgycsövet ez okozza a fájó pisilést.

A kivizsgálásból kiderült, hogy nincs bennem baktérium, csak a szex után felfázásos tüneteim lesznek.

Sajnos erre gyógyszert nem kaptam:/ mivel nem volt baktérium

2021. okt. 17. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Szex után pisilni mindig.

Lábad, derekad ne fázzon soha.

Amikor kezded érezni mégis a tüneteket, a tőzegáfonya tea, kapszula sokat segít, nekem nem is szokott már előjönni ha időben elkezdem ezeket.

2021. okt. 18. 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!