Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A házi praktikák tényleg...

A házi praktikák tényleg segítenek a menstruáció előrehozatalában?

Figyelt kérdés
Csak 1-2 nappal szerettem volna előrébb hozni, es a létező összes dolgot kipróbáltam amit eddig olvastam. Iszok folyamatosan rozmaring és cickafark teát, minden este veszek forró fürdőt, csinálom az aviva tornát, melegítem a hasam kis párnával már lassan 3-4 napja. De semmi. Teljesen tanácstalan vagyok nagyon sürgős lenne, hogy ma megjöjjön végre. Alapból is mára/holnapra van kiírva a kezdete. Valami tipp esetleg? Valamit rosszul csináltam?

2021. okt. 17. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. okt. 17. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nem segít semmi. Az egyetlen, ami befolyásolja a menstruációt az a hormonális tabletta. Azzal lehet egy--ket napot csusztatni
2021. okt. 17. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Nekem pont ma jött meg, pedig két nap múlva vártam volna. Ma még együttalvós progit szerveztem a párommal 😉 de akkor tényleg csak alvás lesz 😊
2021. okt. 17. 12:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Pedig olyan sok reményt fűztem ehhez az avivához:(

Sokan írták, hogy nekik használt és olyan csalódott lettem mikor nekem nem.

2021. okt. 17. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az aviva egyes vélekedések szerint szerint akkor "segít" a meghozásban, ha megfogantál. Ezért sem szabad bizonyos gyakorlatokat végezni, ha babát tervezel... Ettől függetlenül szerintem nagyon szerethető mozgásforma az aviva, emiatt ne dobd ki az ablakon.
2021. okt. 18. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!