Ezek ciszták vagy tüszők a petefészkemben? (Kép)
Sziasztok! A nőgyógyászom szerint nagyon szépek a petefészkeim, szerinte a bal kicsit lustább. Mivel kisebb (furcsa) változások mentek végbe a testemben az utóbbi időben (pattanásos homlok, száj feletti szőr sűrűbb, kicsit sötétebb lett, az alhasamon random szőrök jelentek meg), attól féltem nehogy PCOS legyen a háttérben. A nőgyógyász nem említett erről semmmit az ultrahang alapján, de kíváncsiságból bepötyögtem a googleba, hogy hogyan is néz ki egy pcos-es petefészek és nem tudom miért de szerintem nagyon hasonlít az enyémhez. Persze semmi orvosi ismeretségem nincs, az tuti!! Nemsokára hormon vértesztre is megyek (tesztoszteron, DHEAS és progreszteron) de addig is tudni szerettem volna más véleményét, aki esetleg pcos-el küzd vagy jártas benne és felismeri az ilyesmit.
Persze azt is tudom, hogy egy nő 6-10 tüszőt is termelhet egy hónapban. Lehet csak én vagyok buta és túlgondolom ezt a policisztás dolgot. Oka nem lett volna, hogy elhallgassa előlem.
Köszönöm előre is a véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!