Szasztok! Nemrég kiderült hogy 6 hetes terhes vagyok! 10 éve van 2 db köldök pirszingem, ha kiveszem ugy be zavarjon a terhesség allat! 9 honap folyamàn be tud forni?
Erre orvos tudna jó választ adni. Amikor kiderült akkor nem mondtak semmit? Kicsit sántít a sztori.. Barátnőmmel az első az volt, hogy irány doki, majd ő mindent elmond. 3 órát beszélgettünk vele és MINDENT elmagyarázott.
Egyébként meg igen a pirszing ki fogja szakítani a bőrt, mert a hasad dinnye méretűre fog nőni. Legalábbis szerintem, mert tőlünk csak megkérdezték, hogy van-e bármi ilyen esetleg altájékon is.
Ja és azt mondanom sem kell, hogy semmi szorító ruha, öv, meg ilyenek.
Onnan tudja, hogy 6 hetes, hogy 6 hete menstruált utoljára, orvoshoz meg tök felesleges ilyen korán menni.
(A kérdésre nem tudok válaszolni, csak ez kikívánkozott)
7: ne haragudj, de nem bíznám rád a gyerekeimet, sőt másét se, ha ilyen tudatlan vagy. És igen, férfi vagyok. baj? savanyú a szőlő? szerintem meg sürgősen pótold be a tudásod, ha már egy férfi is jobban tudja nálad. Tényleg ne haragudj meg, de ez szégyen ha már szültél 2 gyereket. Ha egyáltalán igaz persze, de ezt is kétlem ezek után.
Egyébként is ha egy orvos úgy számol ahogy azt te leírod már rúgják is ki és kártérítést követelnek szóval hagyd a kamuzást. Ilyen orvos nincs. Szerinted miért közlik, hogy hány hetes? Mert az anyuka tudja? Hogyne, meg azt is melyik nap fogant meg. Peeersze.
Pont mivel nem tudod, mikor fogant, ezért számolnak az utolsó menstruáció első napjától, innentől 40 hét a szülés várható időpontja. Minden orvos így számol, nyugodtan olvass utána. Nyilván ha 3 hónapja nem menstruált a nő, akkor uh alapján korrigálnak. 6-7-8 hetesen érdemes először orvoshoz menni, ezt valszeg a kérdező is tudja, ezért nem volt még orvosnál. De én itt befejeztem, ha gondolod, nézelődj a terhesség topicban.
(bocs kérdező, hogy szétoffoltuk a kérdésedet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!