Ugye nem vagyok rákos? Mitől fájhat? Hova küld majd az orvos?
17éves lány vagyok, és a menstruációm óta (21én múlt el) fáj a bal melle töve, vagyis inkább a hónaljam. És be is van dúzzadva. Megnyomkodtam magamnak nem éreztem csomót, anyámmal is megvizsgáltattam aztmondta úgyérzi hogy a mirigyek vannak kicsit megdúzzadva, de csomóm nincs.
Ugy feszül és sokszor zsibbad a bal karom, úgy fáj, nyom.
Jövőhéten megyek vele dokihoz (nőgyógyász) hogy küldjön el vhova. De ennyi idősen még nincs mammográfia nem??
megvagyok ijedve, ugye nemvagyok rákos?
Eloszor is: a rak nem faj (sajnos; igy konnyebb lenne eszlelni.)
Aztan, a doki ultrahangos vizsgalatra fog kuldeni, nem veszes, egyaltalan nem faj. Aztan valoszinuleg felirnak valami tablettat, amit beszedsz egy het alatt, es kesz is. Velem is elofordult, konnyen elmult!
köszi a válaszokat.
juj most ahogy veszem a levegőt ugy nyilallik:S nagyonfáj.
és akkor 17évesen is csinálnak mell ultrahangot már?
21:24es sajnálom anyudat:(
de most már nagyon félek:S én még nem akarok meghalni!!!!
Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Azért dokinak mutatsd meg, de szerintem normális, hogy picit megduzzadnak a mirigyek.
A lényeg az, hogy csak mensi után szbad, és középidő előtt a mellett áttapintani, akkor még nyugodt állapotban van.
Mensi előtt vagy közben egyértelmű, hogy sokkal érzékenyebb. Nekem mindig is fájt olyankor.
Úgyhogy nyugi, nem lesz semmi baj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!