15 évesnek kiadnak Algoflex-M-et a gyógyszertárban?
Figyelt kérdés
Muszáj, mert unom, hogy folyton szinte ájulnék el a fájdalomtól...2010. szept. 1. 20:30
1/5 anonim válasza:
Ha kifizeted, miért ne adnának?:) Ugyanolyan mint bármely más gyógyszer...
2/5 anonim válasza:
Szerintem ki. Gyógyszer adagolás szempontjából 15 évesen már felnőtt vagy ha megvan hozzá a súlyod és a magasságod.(pl egy 16 éves 40kg 150cm személyt nem nagyon számolnak felnőttnek míg egy jól fejlett 14 éves simán kaphat felnőtt adagot) vény nélkül kapható úgyhogy szerintem semmi akadálya.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
Csak azért kérdeztem, hogy nehogy kiküldjenek onnét, mondván, hogy túl fiatal vagyok.
2010. szept. 1. 20:39
4/5 anonim válasza:
A gyógyszerész is tudja, hogy egy 15 éves lány már többnyire menstruál, persze, hogy kiadják a gyógyszert :=), ne aggódj.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi neked is :)
2010. szept. 1. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!