Ma megjött pedig 2 hét múlva kéne megjönnie, ezt csak most vettem észre, teljesen beleszáradt a bugyimba a vér, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Délelőtt fájlaltam a hasam, de nem foglalkoztam vele mert elmúlt délutánra és éreztem hogy nedves vagyok alul de arra gondoltam hogy biztos csak az a fehér folyás...hát nem. Most vettem észre az előbb hogy megjött. Teljesen megszáradt már. Mit csináljak most? Totál váratlanul ért, mert kb 3 héttel ezelőtt is megvolt, hónap végén kellett volna megjönnie...2021. okt. 7. 19:49
1/8 anonim válasza:
Zuhany, tiszta bugyi, betét vagy tampon 🤷🏼♂️
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet rosszul fogalmaztam. Az lenne a kérdés hogy hogyan szedjem ki belőle a vért, vagy kuka?
2021. okt. 7. 19:51
6/8 anonim válasza:
Áztasd be hideg vizbe és utána mosd ki.
7/8 anonim válasza:
Hideg vízzel kijön, ha nagyon makacs, folteltávolító szappannal dörzsöld be, hagyd ott 10 percig, aztán alaposan mosd ki. Csak ezt csináld meg minél hamarabb, annál könnyebb lesz kiszedni.
8/8 anonim válasza:
én a helyedben eladnám a bugyit (vannak erre fórumok), én is el szoktam adni :D..egy ilyen bugyi kb 5000Ft :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!