Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan szerezzek neki jó...

Hogyan szerezzek neki jó nőgyógyászt pasiként?

Figyelt kérdés

Párom még csak 22 éves, én már haminc elmúltam pasiként.

Szegénynek az anyukája 45 évesen elment 3 gyerek után méhrákban, elvileg lehet hajlama.

A lényeg annyi, hogy a doktor 24 ben megállapították, hogy

Policisztás, petefészekcisztája van azért nem fogamzik meg, és az orvos állítólag csak annyit mondott rá, hogy hát majd elmúlik, még fiatal..

Történt mindez két éve.

A probléma leginkább az, hogy azóta őszülni kezdett elég intenzíven a fejtetőjén a forgójánál.

Nem jár egyáltalán nőgyógyászhoz, mert egyébként sem szereti az orvosi környezetet a tűtől meg retteg vértől ájul (ez is családi vonás).

Tudomásom szerint nem szed fogamzásgátlót, de nem is védekezünk szex közben, mert úgyse lehet belőle semmi (pedig én nem bánnám ha lenne). Ő nem akar védekezni, én meg nem fogok veszekedni vele emiatt, mert közbe meg erőszakos, akaratos.

Mensi előtt komoly hangulatváltozások előfordulnak nála.

Midketten az átlagnál jobb fizetést kapunk, mégsem hajlandó egy normális orvost keresni, én pedig aggódom, hogy késő lesz a végén...

Hogyan rakjak rendet a naív kis gyerekes fejében?

Család sajnos kizárva, alkalmatlanok emberileg is és élethelyzetükből adódóan is a példamutatásra és a kapcsolat sincs azon a szinten velük, mert mi együttélünk külön az ő családjától, meg nekem már csak anyám él, de ő is külön házban...

2021. okt. 5. 11:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"Szerintem nagy lány már; majd eldönti, mit akar."

Á ne hidd...

Egyébként dönteni nem nehéz, de jól dönteni már annál inkább...

2021. okt. 5. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!