Sebessé vált végbélnyílás, nagyon ijesztő?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most este mikor fürdésnél megmostam kitapintottam egy sebesedést. Az történt, hogy ma suliban kakiltam egy nagyobb mennyiséget, az eleje nehezen jött ki, a többi már simán, de nagyon sok jött. Suli után mentem lovagolni (a sportra gondolok), esetleg az ahogy ott rázkódtam a lovon kisebesíthette azok után hogy délelőtt már vécézésnél sérültem? Lovaglás utánnéreztem hogy valami csíp nagyon ott azon a tájékon. Sima fekete francia bugyi volt rajtam. (L/19)2021. okt. 4. 23:51
1/3 anonim válasza:
Aranyer-nagyon sok embernek van. Reparon kenocs, vagy kup jol kezeli. Ezen kivul egyel rostot- muzli, korpa joghurtban-megkonnyiti a szekelest.
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg a wc-n kicsit berepedt, és az sebesedett be.
3/3 anonim válasza:
Most egy darabig ne használj WC papírt, csak vizes törlőkendőt és a Reparon krém segíthet még a gyógyulásban, azzal reggel és este kend be a fájós részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!