Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sebessé vált végbélnyílás,...

Sebessé vált végbélnyílás, nagyon ijesztő?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most este mikor fürdésnél megmostam kitapintottam egy sebesedést. Az történt, hogy ma suliban kakiltam egy nagyobb mennyiséget, az eleje nehezen jött ki, a többi már simán, de nagyon sok jött. Suli után mentem lovagolni (a sportra gondolok), esetleg az ahogy ott rázkódtam a lovon kisebesíthette azok után hogy délelőtt már vécézésnél sérültem? Lovaglás utánnéreztem hogy valami csíp nagyon ott azon a tájékon. Sima fekete francia bugyi volt rajtam. (L/19)

2021. okt. 4. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Aranyer-nagyon sok embernek van. Reparon kenocs, vagy kup jol kezeli. Ezen kivul egyel rostot- muzli, korpa joghurtban-megkonnyiti a szekelest.
2021. okt. 5. 00:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a wc-n kicsit berepedt, és az sebesedett be.
2021. okt. 5. 00:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Most egy darabig ne használj WC papírt, csak vizes törlőkendőt és a Reparon krém segíthet még a gyógyulásban, azzal reggel és este kend be a fájós részt.
2021. okt. 5. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!