Segítséget nyujtana a fogamzásgátló?
A fogamzásgátló fogamzásgátlásra való, nem segít a kóros soványságon, a jól megválasztott tabletta nem hízlal, a fejfájást meg inkább erősíti az arra hajlamosaknál.
A menzeszedet nem hozza helyre, ugyanis azért nem menstruálsz, mert nincs peteérésed. A tabinak pont az a lényege, hogy leállítja a peteérést, és a szünetben csak megvonásos vérzés van. Tehát neked látszat megoldás lenne, de nem orvosság a valódi problémára.
Rajtad egy dolog segít: a normális táplálkozás, amiben kiegyensúlyozottan vannak rostok, vitaminok, ásványi anyagok - minden, amire a szervezetednek szüksége van ahhoz, hogy működjön.
A családi problémáidra, a fogyásra, a melled eltűnésére nem megoldás a fogamzásgátló. ne várj tőle csodákat.
Viszont ha endszeres nemi életet élsz, akkor nem árt, ha megfelelően védekezel.
Nem biztos, hogy a fogamzásgátló segítene a pattanásaidon, és a súlyodon, de védekezésnek tökéletes, ha állandó partnered van.
Én már 1,5 éve szedek tabit, és a mellem ennyi idő alatt nőtt 1méretet, a súlyom azóta is ugyanannyi , és a pattanásaim is megmaradtak sajnos.
Én sajnos alkatilag nagyon vékony vagyok,és mikor elkezdtem szedni a fogamzásgátlót,bíztam benne,h majd "magamra szedek egy picit",de nem jött össze...:(
Nem ajánlom a fogamzásgátlót!!!
Ha rendeződnek a problémák,a pattanásaid is elmúlnak(legalábbis a korodnak megfelelően normalizálódik a számuk) és szerintem a ciklusod is be fog állni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!