Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nődokim méhszájseb miatt...

A nődokim méhszájseb miatt eltiltott a tamponhasználattól azt mondta az erős vérzésemre vastag betétet használjak.most új munkahelyem lett ahol a dress code a szoknya persze harisnyával.szerintetek hogy oldjam meg a mensi napokat igy kényelmetlenül?

Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 07:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Èn harisnyára ràhúzok egy ugyanolyan színű bugyit, nem mozdul el semmi így, évek óta így csinálom, nem menstruàció függő, rajtam csúszkàl a harisnya enèlkül.
2021. okt. 15. 19:28
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is betétet használok, és az esetek túlnyomó részében szoknyában, harisnyában vagyok. Ha éppen megvan, az sem gond én akkor úgy szoktam, h direkt vannak "mensizős" bugyijaim amik pamutból vannak, amire nagyon jól ragad a betét. Harisnyából ilyenkor olyat veszek fel, aminek jó vastag a derékrésze, így odaszorítja a betétet a helyére. Plusz, ha sokat kell mászkálnom, mozognom, akkor ezekre veszek még fel vagy egy passzos bugyit, vagy egy rossz harisnyának levágom a lábait, és a derékrészt felhúzom még biztosítás képpen. Illetve ami még fontos, h éjszakai betétet hordok mindig, tök mindegy mennyit vérzek. A lényeg az, h jó hosszú, és széles, így ha netán el is mozdulna véletlen, akkor sem megy mellé semmi, és átázni sem fog. Nekem ez a módszer vált be, évek óta így csinálom, és soha semmi kellemetlen szitum nem volt még ebből.

Remélem neked is mielőbb sikerül ehhez az új helyzethez alkalmazkodni. Szerintem könnyen meg lehet szokni a betétet, viszont fontos, h megtaláld a számodra legmegfelelőbbet, mert nagyon nem mindegy, h milyen betétet használsz. Elég sokféle van, és nem mindenkinek ugyanaz válik be, érdemes minél többet kipróbálni.

32/N

2021. okt. 22. 05:49
 23/24 A kérdező kommentje:
köszönöm meg fogom próbálni.
2021. okt. 23. 09:06
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

A tampon dörzsöli a méhszájat, főleg amikor még száraz. Ezért a méhszáj mindig csak gyógyul ( szarusodik)

Nekem volt tampon miatt P3 +elszarusodás a leletemen.

Én sem használok már tampont. De.Nagyon nehéz megszokni a betétet munkában. Egy stressz vagyok vele.

2021. okt. 28. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!