Mit tegyek ha nagyon lefogytam?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időben brutal le fogytam,en a cigire gondolok hogy az miatt de nem vagyok benne biztos mivel már elég régóta cigarettázok és még ilyen nem fordult elő és már már kezdem félteni az egészségem.
Nem tudom mit tegyek.Igen már próbálom leteni a cigit remélhetőleg sikerül is.
2021. szept. 28. 23:11
1/7 anonim válasza:
Kivizsgálás kell. Háziorvosnak jelezd, kellene beutaló vérvételre, mellkas röntgenre, hasi ultrahangra, a többi ezek függvénye.
2/7 anonim válasza:
Ja és ha nem voltál mostanában nőgyógyásznál, menj el a szokásos rákszűrésre
3/7 anonim válasza:
A cigitől azért nincs ilyen hirtelen lefogyás.
Szűrés kell, kivizsgálás..
4/7 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de azért vedd komolyan a dolgot, mert a hirtelen fogyás súlyos betegség jele is lehet, szóval mihamarabbi kivizsgálás kell, ahogy a többiek is írták, hogy biztos legyen, hogy nem betegség okozza.
5/7 anonim válasza:
Nem a cigitől van.
Miben változtak az étkezési szokásaid?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a sok gyönyörű kommentet és hogy időt szantatok rám,igazából főleg a combom látom a fogyast és a hasamon.Hat igazából régebben mindent össze vissza zabáltam mostmeg kezdek normálisan étkezni, és nagyon remélem minden helyre jön arra gondoltam elkezdek vitaminokat is szedni.
2021. szept. 29. 01:42
7/7 Ypszilon1980 válasza:
Ez függ attól is, hogy mi változott étkezésben, mennyit fogytál mennyi idő alatt. Az, hogy magadon látod, az alapban nem jelent bajt, pár kiló nem számít, de ha a tendencia felgyorsul vagy folytatódik, akkor orvoshoz menj el mihamarabb. A hirtelen fogyás az kb. 1-2 hónap alatt 10-15kg, ha nem történt olyan változás ami indokolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!